Ατύχημα στην Τήνο – Νεαρή δασκάλα έπεσε από ύψος πέντε μέτρων στην παραλία Κολυμπήθρα

Μια ατυχή στιγμή βίωσε μια 28χρονη δασκάλα στις διακοπές της στην Τήνο. Την ώρα που φωτογραφιζόταν στη γνωστή πολυθρόνα που βρίσκεται στην ταράτσα ενός κτηρίου που βλέπει στην παραλία Κολυμπήθρα, παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει και τα δύο της πόδια σοβαρά.

Το ατύχημα συνέβη στις 14:00 το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Η 28χρονη εκπαιδευτικός καταγγέλλει πως η πολυθρόνα δεν ήταν καλά στερεωμένη και σε συνδυασμό με τον δυνατό άνεμο αναποδογύρισε. Η

δασκάλα μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας του νησιού για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε για έξι ημέρες στο Ασκληπιείο της Βούλας, απ΄όπου πήρε εξιτήριο την Τρίτη 13 Αυγούστου.

Ωστόσο η περιπέτειά της δεν τελειώνει εδώ, καθώς θα πρέπει να μείνει τρεις μήνες σε ακινησία καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και την έχει αναλάβει δικηγόρος. Η κοπέλα ζητά την ποινική δίωξη των υπευθύνων για τα ελλιπή μέτρα προφύλαξης καθώς όπως είπε, «έπρεπε να είχαν περιφράξει τον χώρο και να υπήρχε προειδοποιητική ταμπέλα».

(Με πληροφορίες από ethnos.gr, φωτογραφία από fb:@tinos.isl)

Keywords
Τυχαία Θέματα