Αθηνά Παντελίδου: Η κατάθεση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη για την «πατρότητα» του τραγουδιού «Απομακρυνθήκαμε»

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δόθηκε μάχη για την «πατρότητα» του τραγουδιού «Απομακρυνθήκαμε» έδωσε την Τετάρτη η οικογένεια Παντελίδη με τον τραγουδιστή και συνθέτη Σπύρο Μακρή – Μαγδάλη.

Καθώς πριν δύο μήνες η οικογένεια Παντελίδη είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του καλλιτέχνη. Η Αθηνά Παντελίδου στην κατάθεσή της ανέφερε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας espresso:

«Το συγκεκριμένο

τραγούδι μας ειδοποίησαν τον Γενάρη του 2019 ότι ο κ.Μαγδάλης, με το ψευδώνυμο Μακρής, το έχει ανεβάσει σε ιστότοπο με πληρωμή, με πρόσωπο μισό δικό του και μισό του γιου μου. Το τραγούδι το γνώριζα και το έχω με τη φωνή του Παντελή. Το έχω δει εν τη γενέσει του, όταν το έφτιαχνε ο Παντελής, ανήμερα Καθαράς Δευτέρας του 2015. Το τραγούδι αυτό γεννήθηκε στο σπίτι του Παντελή. Τον έχει τραβήξει και φίλος του με το κινητό του, ενώ μετά τον θάνατό του κάποιος το ανέβασε στο Facebook… Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό για μένα, να ξέρετε…».

Ζήτησε μάλιστα να «κατέβει» από το youtube η μπαλάντα του Σπύρου Μακρή και δήλωσε ότι έχει ολόκληρο το τραγούδι στην κατοχή της.

Η άλλη πλευρά επιμένει ότι το τραγούδι δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα