Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη για το θέμα «Μπακογιάννη»

Όπως όπως και με επιχειρήματα το λιγότερο παιδαριώδη, επιχείρησε να κλείσει την υπόθεση του Κώστα Μπακογιάννη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού είδε ότι δεν «του βγήκε» η κίνηση να θέσει βέτο στους «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς, μιας και ο Κώστας Μπακογιάννης όχι μόνο πήγε, αλλά συγκέντρωσε και όλα τα βλέμματα στο περιφερειακό συνέδριο της Λαμίας, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας οδηγήθηκε σε άτακτη οπισθοχώρηση, προκειμένου να δικαιολογήσει… τα αδικαιολόγητα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον Άρη Πορτοσάλτε, ερωτηθείς για το περιφερειακό συνέδριο στη Λαμία και τη θερμότατη μάλιστα συμμετοχή του ανιψιού του υπέρ των εξαγγελιών του πρωθυπουργού, ισχυρίστηκε πως «οι περιφερειάρχες καλά κάνουν και πηγαίνουν σε αυτά τα συνέδρια.

Και επειδή είδα και διάφορες συζητήσεις γι’ αυτό, εμείς είπαμε ξεκάθαρα ότι τα κομματικά μας στελέχη δε συμμετέχουν, από εκεί και πέρα η τοπική αυτοδιοίκηση κάνει ό, τι θέλει, εμείς δεν παρεμβαίνουμε στα ζητήματα των περιφερειών και της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Άλλο βέβαια που η ανακοίνωση που εξέδωσε η «Πειραιώς» αναφερόταν ακριβώς σε αυτό. Στην τοπική αυτοδιοίκηση και τα στελέχη της.

«Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει για κομματικούς σκοπούς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία, οι βουλευτές και τα στελέχη της, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τόσο απεγνωσμένος να «μαζέψει» το φιάσκο που πιστεύει ότι μπορεί να ονομάσει το κρέας ψάρι. Αν ναι, μπράβο του!

Keywords
Τυχαία Θέματα