Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας – Μία ημέρα μετά τη φονική συμπλοκή (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας, μία ημέρα μετά τη συμπλοκή αλλοδαπών, που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Στόχος των αστυνομικών, οι οποίοι ελέγχουν τους περαστικούς και τα καταστήματα της περιοχής είναι να εντοπίσουν τον δράστη της χθεσινής δολοφονίας, αλλά και τους συνεργούς του, οποίοι είναι σεσημασμένοι και γνώριμοι των Αρχών.

Έως τώρα έχουν γίνει περισσότερες από είκοσι προσαγωγές στην περιοχή της Ομόνοιας και

κυρίως στην οδό Μενάνδρου, όπου χθες το μεσημέρι σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών – Αφγανών με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Αφγανού και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ομοεθνή του.

Υπενθυμίζεται, ότι στη συμπλοκή, που οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα, έπεσαν πυροβολισμοί, ενώ χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και αναζητούνται, ενώ πραγματοποιούνται δεκάδες έλεγχοι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει μέχρι στιγμής στο φως, η περιοχή είναι χωρισμένη στα δύο: Δηλαδή τη μία πλευρά της οδού Μενάνδρου ελέγχουν οι Πακιστανοί και την άλλη οι Αφγανοί με τα «σύνορα» να έχουν… τοποθετηθεί κατά κάποιο τρόπο στην οδό Σοφοκλέους.

Πηγή: Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας – Μία ημέρα μετά τη φονική συμπλοκή (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα