Τελικός Κυπέλλου – Άρχισε η κάθοδος φιλάθλων του ΠΑΟΚ – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ (εικόνες – video)

Σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας, σημείο συγκέντρωσης είναι τα διόδια των ΜαλγάρωνΜε την απαραίτητη συνοδεία περιπολικών ξεκινούν το ταξίδι τους για την πρωτεύουσαΕξονυχιστικοί έλεγχοι των αστυνομικών στα λεωφορείαΔρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑΔύο τραυματίες αστυνομικοί από τα χθεσινά επεισόδια

Από τις 6 το πρωί λεωφορεία με φιλάθλους του ΠΑΟΚ από τη Βόρεια Ελλάδα

συγκεντρώνονται στα Μάλγαρα για να αρχίσει η κάθοδος για την Αθήνα ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η Αστυνομία επέλεξε να μην περιμένει να συγκεντρωθούν όλα μαζί, αλλά μετά τους έλεγχους να τα προωθεί λίγα-λίγα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομική υποχρέωσε μέχρι και σε αλλαγές λεωφορείων (γιατί δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ) και κάποιοι έπρεπε να περιμένουν ώρες για να αντικατασταθούν. Σε κάθε ένα από αυτά είχε προβλεφθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υπάρχουν κούτες με σάντουιτς και νερά.

«Φρούριο» το ΟΑΚΑ

Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό Κυπέλλου.

Δύο αστυνομικοί τραυματίες στα επεισόδια

Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής άλλωστε έγιναν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια υπήρξε νέος κύκλος επεισοδίων ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και οπαδούς πιθανότατα της ΑΕΚ, στα Εξάρχεια.

Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί από αντικείμενα που δέχθηκαν στην πλατεία Κάνιγγος. Σύμφωνα με την ΓΑΔΑ δεν έχει καταγραφεί τραυματισμός οπαδού με μαχαίρι, καθώς όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα