«Άραβας» ο Χάσι – Με συμβιβασμό και «βαρύ» πρόστιμο γλίτωσε ο Χάμες για τη φοροδιαφυγή (εικόνες)

Μετά από ένα περίπου χρόνο απουσίας από τους πάγκους, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπεσνίκ Χάσι, επιστρέφει στη δουλειά. Ο Αλβανός τεχνικός που βρέθηκε στο «τιμόνι» των «ερυθρόλευκων» μόλις για 110 μέρες στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν, πλέον συνεχίζει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ραέντ.

Οι Άραβες ανακοίνωσαν την Πέμπτη την έναρξη της συνεργασία τους με τον 46χρονο προπονητή, ενώ υπενθυμίζεται ότι στον συγκεκριμένο

σύλλογο εργάστηκε από τον Σεπτέμβρη του ’15 ως τον Φεβρουάριο του ’16 και ο Τάκης Λεμονής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μπεσνίκ Χάσι στις 8 Ιουνίου του 2017, ο Αλβανός οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στους ομίλους του Champions League, όμως μετά από 11 συνολικά ματς και απολογισμό 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες-η τελευταία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (3-2)- απολύθηκε από τους Πειραιώτες στις 25 Σεπτεμβρίου.

البلجيكي “بيسنيك هاسي” مدرباً لفريق #الرائد#شكرا_تركي_ال_الشيخ pic.twitter.com/M44l3YurCh

— نادي الرائد السعودي (@alraedclub) 26 Ιουλίου 2018

Befason Hasi, firmos në Lindjen e Mesme pic.twitter.com/ZQT86wj1hV

— SportiALB (@SportiALB) 26 Ιουλίου 2018

****
Ο Χάμες Ροντρίγκες θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει το πρόστιμο και να έρθει σε συμβιβασμό με τον ισπανικό δημόσιο για την υπόθεση φοροδιαφυγής, που τον βαρύνει. Ο Κολομβιανός σταρ της Μπάγερν Μονάχου είχε παρουσιαστεί τον περασμένο μήνα στο δικαστήριο της Μαδρίτης για ν’ απολογηθεί για φόρους που δεν είχε πληρώσει.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας ο διεθνής άσος παραδέχτηκε την ενοχή του και δήλωσε έτοιμος να πληρώσει τα οφειλόμενα ποσά και τα πρόστιμα για να λήξει το θέμα και η εις βάρος του δίωξη. Ετσι πρόκειται να καταβάλει στο ισπανικό δημόσιο το πρόστιμο 11.7 εκατ. ευρώ.

Τα χρήματα που χρωστάει ο Ροντρίγκες προκύπτουν από τα κέρδη τα οποία έλαβε από τα δικαιώματα διαχείρισης της εικόνας του το 2014, την χρονιά που μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μονακό, μετά την εξαιρετική παρουσία του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

La Agencia Tributaria española ha sido un constante dolor de cabeza para los futbolistas en los últimos años. Así como le sucedió a Cristiano Ronaldo y a Lionel Messi, en esta ocasión, el señalado es el colombiano James Rodríguez. tendrá que pagar $13,6 millones por fraude fiscal pic.twitter.com/naCYjon13Y

— Noticias 4Visión (@noticias4vision) 26 Ιουλίου 2018

Απέκτησε Αντρέ Αγιού η Φενέρμπαχτσε

Στη Φενέρμπαχτσε θα αγωνιστεί την προσεχή περίοδο ο Αντρέ Αγιού, ο οποίος αναμένεται να φθάσει την Πέμπτη (26/7) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Γκανέζος διεθνής, ο οποίος ανήκει στη Σουόνσι, θα πάει ως δανεικός στην τουρκική ομάδα, με τη συμφωνία των δύο συλλόγων να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 28χρονος μέσος θα βρει στη «Φενέρ» έναν πρώην συμπαίκτη του στη Μαρσέιγ, τον Ματιέ Βαλμπουενά, και αναμένεται να αποτελέσει ακόμη μία σημαντική μονάδα στα χέρια του Ολλανδού προπονητή, Φιλίπ Κοκού, στην προσπάθεια της Φενέρμπαχτσε να επανέλθει στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

André Ayew es nuevo jugador del #Fenerbahce

Keywords
Τυχαία Θέματα