Απτόητος ο Ψινάκης από το τροχαίο: Πίτες, σκυλιά και σαλέ (εικόνες)

Τι κι αν την πρώτη μέρα του χρόνου είχε τροχαίο ατύχημα; Ο Ηλίας Ψινάκης δεν πτοείται από κάτι τέτοια… ανούσια προβλήματα, συνεχίζοντας απτόητος στο αρχικό του πλάνο.

Αφού άλλαξε τη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, χόρεψε ξέφρενα με τον Γιάννη Μπουτάρη, τράκαρε το αυτοκίνητό του στον δρόμο για τη Νάουσα, τελικά έφτασε στον προορισμό του, το χιονοδρομικό κέντρο στα «3-5 Πηγάδια»

όπου συναντήθηκε με έναν ακόμα δήμαρχο, τον Νίκο Κουτσογιάννη.

Δείτε επίσης: Τροχαίο ατύχημα για τον Ηλία Ψινάκη (video)

Με αναρτήσεις του μάλιστα στα social media, ο δήμαρχος Μαραθώνα διακωμώδησε το ατύχημά του, αναφέροντας πως «έπαθε Σουλιώτισα».

Δείτε επίσης: Στο τσακίρ κέφι οι δύο «τρελοδήμαρχοι» Ψινάκης, Μπουτάρης

Ήρθε ο Δήμαρχος Νάουσας και καλός μου φιλος Κος Νίκος Κουτσογιάννης να κόψουμε την πίτα και να οργανώσουμε τις δράσεις της #amphictyonyofancientgreekcities για το 2018, γιατί στην απόπειρα μου να τον επισκεφτώ στο Δημαρχείο του έπαθα «Σουλιώτισα»!!! Ο Δήμαρχος Νάουσας κέρδισε και το φλουρί! Happy New Year 2018 to all of you!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis (@iliaspsinakis) στις 2 Ιαν, 2018 στις 1:06 μμ PST

Δεν είναι ένας γλύκας? Happy New Year!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis (@iliaspsinakis) στις 2 Ιαν, 2018 στις 1:41 μμ PST

Κόψαμε και άλλη πίτα με τον Δήμαρχο Νάουσας @nikolaoskoutsogiannis, τον @dimitris_frits και το φλουρί έπεσε μεταξύ σ’ αυτό το υπέροχο σκυλάκι Αγίου Βερνάνδου, τον Γιάρνο, και της #amphictyonyofancientgreekcities ..!!! Happy New Year 2018!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis (@iliaspsinakis) στις 2 Ιαν, 2018 στις 2:27 μμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα