«Απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιοσταθμών και μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή»

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή το νομοσχέδιο για την ψηφιακή αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών και ειδικότερα σχετικά με το μέλλον των δημοτικών ραδιοσταθμών.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σε tweet του ανέφερε ότι από κοινού με τον δήμαρχο Αθηναίων, θα εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και τη μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή.

dir="ltr" lang="el">Συνάντηση με το Δήμαρχο Αθηνών Γιώργο Καμίνη. Από κοινού θα εγγυηθούμε την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και την μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή. pic.twitter.com/eLD2MjxYbX

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) 12 Ιανουαρίου 2018

Σε δελτίο Τύπου, ο δήμαρχος Αθηναίων ενημερώνει ότι στην συζήτησή του με τον υπουργό ΨΗΠΤΕ τόνισε πως ο δημόσιος χαρακτήρας των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών επιτάσσει τη ρητή εξαίρεσή τους από κάθε διαδικασία δημοπράτησης που προβλέπει το υπό συζήτηση νομοσχέδιο.

Ζήτησα από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής τη ρητή εξαίρεση των δημοτικών ραδιοφώνων από κάθε διαδικασία δημοπράτησης. Τα δημοτικά ΜΜΕ έχουν δημόσιο χαρακτήρα, όμοιο με της ΕΡΤ. Συμφωνήσαμε να αναζητηθούν τρόποι που θα εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφώνων. pic.twitter.com/Wn4ImNrygr

— Georgios Kaminis (@KaminisG) 12 Ιανουαρίου 2018

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri
Απρόσκοπτη,aproskopti