Αποθεραπεία… στο καρναβάλι κοντά σε γνωστή τραγουδίστρια ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται ξανά στην πατρίδα του, στο πλαίσιο της αποθεραπείας του και δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει… γεύση από το διάσημο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου και διασκέδασε με φιλιά και χορό… Επιστρέφει, πάντως, άμεσα στη Γαλλία.

Ο βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν παρακολούθησε τις εκδηλώσεις των εορτασμών του καρναβαλιού το Σάββατο στην διάσημη

πόλη και δεν έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την τραγουδίστρια Ανίτα.

Μιλάμε για γνωστή τραγουδίστρια και οι φωτογραφίες του διεθνούς άσου με την συμπατριώτισσα του φιλοξενήθηκαν, φυσικά, και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Βραζιλίας.

Να αναφέρουμε ότι οι σχολές της σάμπα συμμετέχουν στην παρέλαση, προσπαθώντας να κερδίσουν την πρώτη θέση. Κάθε μία από τι σχολές έχει μεταξύ 65 και 75 λεπτά για να διασχίσει τα 700 μέτρα της διαδρομής του σαμπαδρομίου.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στην πατρίδα του από το Παρίσι, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του για τον τραυματισμό του, με την επίβλεψη των γιατρών και της γαλλικής ομάδας. Λέτε να είχε πάρει και την ιατρική ομάδα στο καρναβάλι;

Να θυμίσουμε ότι ο Νεϊμάρ στα γενέθλιά του δακρυσμένος είχε ζητήσει για… δώρο «ένα νέο δάχτυλο», ενώ τα είχε πάρει… άγρια και με δημοσιογράφο που τον πλησίασε στη Βαρκελώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα