Απορριπτική η πρόταση του εισαγγελέα για την Ηριάννα – Ζητά τη συνέχιση της φυλάκισής της

Απορριπτική είναι η πρόταση του εισαγγελέα για την αίτηση αναστολής της Ηριάννας Β.Λ., εν αναμονής της τελικής απόφασης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα δεν στηρίζεται η υπέρμετρη/ανεπανόρθωτη βλάβη κατά τη φυλάκισή, ενώ παράλληλα κρίνει πιθανή τέλεση νέων εγκλημάτων από την Ηριάννα.

Ενώπιον των δικαστών του Πενταμελούς Εφετείου συζητείται η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 13 ετών που επιβλήθηκε στην 29χρονη Ηριάννα για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία

Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και για κατοχή και μεταφορά όπλων και πυρομαχικών.

Η Ηριάννα Β.Λ και ο Περικλής Μ. μεταφέρονται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας στο Εφετείο Αθηνών όπου είχαν κριθεί πρωτοδίκως ένοχοι για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Την περασμένη εβδομάδα καθαρογράφηκε η απόφαση με την οποία η 29χρονη Ηριάννα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών, χωρίς ελαφρυντικά και το Συμβούλιο καλείται να αποφασίσει εάν θα ανασταλεί η πρωτόδικη ποινή.

Σημειώνεται ότι η 29χρονη καταδικάστηκε για συμμετοχή της στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», με μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο ένα αμφιλεγόμενο δείγμα DNA, που έχει αμφισβητηθεί ακόμα και από τον ιατροδικαστή της ΕΛ.ΑΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα