Απορρίφθηκε εκ νέου το αίτημα του Βασίλη Δημάκη για εκπαιδευτική άδεια

Εκτός της αίτησης θεραπείας, είχε υποβληθεί και δεύτερο αίτημα προς τον Εισαγγελέα της φυλακής, ώστε να βρεθεί μια λύση με έκτακτες άδειες στον κρατούμενο μέχρι να του δοθεί το δικαίωμα να ξαναζητήσει εκπαιδευτική. Το δεύτερο αυτό αίτημα, θα εξετάσει από Δευτέρα το Πειθαρχικό Συμβούλιο των Φυλακών ΚορυδαλλούΜετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο Βασίλης Δημάκης αποφάσισε να συνεχίσει την απεργία πείνας και δίψας

Απορρίφθηκε ομόφωνα από το Πειθαρχικό Συμβούλιο Φυλακών

Κορυδαλλού το κατεπείγον αίτημα θεραπείας που κατατέθηκε χτες από την δικηγόρο του Βασίλη Δημάκη, για την χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών προκειμένου ο κρατούμενος να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή του.

Εκτός της αίτησης θεραπείας, είχε υποβληθεί και δεύτερο αίτημα προς τον Εισαγγελέα της φυλακής, ώστε να βρεθεί μια λύση με έκτακτες άδειες στον κρατούμενο μέχρι να του δοθεί το δικαίωμα να ξαναζητήσει εκπαιδευτική. Το δεύτερο αυτό αίτημα, θα εξετάσει από Δευτέρα το Πειθαρχικό Συμβούλιο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο Βασίλης Δημάκης αποφάσισε να συνεχίσει την απεργία πείνας και δίψας.

Να σημειωθεί ότι πριν δύο μέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά είχε απορρίψει την προσφυγή για επίσπευση της έκδοσης βουλεύματος, ώστε ο Δημάκης να παρακολουθήσει τα μαθήματά του στο Πανεπιστήμιο και ενώ ήδη είχαν προηγηθεί παλιότερα τρεις διαδοχικές απορρίψεις της αίτησής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα