Απόπειρα στραγγαλισμού της Μαντούς Τζαβάρα έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση – Μήνυση κατά του Παπαμακάριου (video)

Νέα δεδομένα έρχονται να προστεθούν στην πολύκροτη υπόθεση των καταγγελιών για ξυλοδαρμό της Μαντούς Τζαβάρα από τον Μανώλη Παπαμακάριο, με την πλευρά της γυναίκας να υποβάλει μήνυση, κατηγορώντας τον πρώην μπασκετμπολίστα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η παραπάνω εξέλιξη ήρθε μετά την ιατροδικαστική έκθεση, που αναφέρει ότι το μοντέλο όχι μόνο ξυλοκοπήθηκε με βιαιότητα, αλλά υπήρξε και απόπειρα στραγγαλισμού.

Ο δικηγόρος της Μαντούς Τζαβάρα, Σταύρος Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ και ανέφερε:

«Μετά τα 36 τραύματα που διαπίστωσε η κ. ιατροδικαστής στο σώμα της άτυχης Μαντούς, μετά το χτύπησα με μαχαίρι πάνω από το αριστερό μάτι και τα ίχνη στραγγαλισμού που βρέθηκαν στο λαιμό της κοπέλας, σαφώς και υποβάλαμε μήνυση για να διερευνήσει ο κ. εισαγγελέας την τέλεση εγκληματικής ενέργειας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της γυναίκας στο «Star». Η ίδια στάθηκε, ακόμα, στις απειλές, που δεχόταν με μηνύματα στο κινητό της, όσο τουλάχιστον η ίδια υποστηρίζει.

«Ζητώ την τιμωρία του. Έχω εμπεδώσει τι έχει συμβεί, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τιμωρία. Η τιμωρία της πράξης του. Οι απειλές για τη ζωή μου ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Μου έστελνε μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο και μου έλεγε «θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα κολιέ. Εσένα έξω από το σπίτι σου. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Έφτασε στο απροχώρητο. Τρόμαξα από το μήνυμα που μου έστειλε «θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, στο ορκίζομαι», είπε.

Η πλευρά του πρώην παίκτη ανέφερε, ότι καταδικάζει τον ξυλοδαρμό, ενώ αποποιήθηκε τις κατηγορίες και επεσήμανε, ότι η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο, που θα πραγματοποιηθεί.

Πηγή: εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΙ/star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα