Απολογείται ο αγγειοχειρουργός για τη δολοφονία της 36χρονης – Συγκλονίζει ο σύζυγος της

Προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα ζήτησε και πήρε ο 38χρονος γιατρός του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μητέρας τριών παιδιών.

Ο αγγειοχειρουργός, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού, δια της συνηγόρου του, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα, το οποίο εκτιμάται ότι τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι διατηρούσε απλώς

φιλικές σχέσεις με τη γυναίκα και συνομιλούσαν μέσω facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του ότι είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη για μικροεπέμβαση, αλλά εκείνη δεν προσήλθε.

«Ας μιλήσει ο γιατρός να λυτρωθούμε», λέει ο σύζυγος της 36χρονης

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 36χρονης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου. «Ας μιλήσει ο γιατρός να λυτρωθούμε. Ας ανοίξει το στόμα του και ας μας πει τι έγινε. Αναζήτησα τον γιατρό… Τα στοιχεία είναι ακλόνητα».

Η δικηγόρος του συζύγου του θύματος, στην ίδια εκπομπή δήλωσε: «Υπάρχουν πολλές αντιφάσεις από τον κατηγορούμενο, και τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, διαψεύδουν κατηγορηματικά τον κατηγορούμενο στους επιμέρους ισχυρισμούς του».

Όπως είπε η δικηγόρος, το θύμα ήταν μία «μητέρα και αφορσιωμένη σύζυγος και δεν είχε καμία ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί. Τον κατηγορούμενο τον γνώρισε στο πλαίσιο μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο… Συνάντησε τον γιατρό ο οποίος εφημέρευε. Γίνεται φίλος της ασθενούς μέσω του Facebook, με δική του πρωτοβουλία.Της έκανε μία πρώτη επέμβαση και της είπε ότι πρέπει να κάνει και μία δεύτερη για να έχει ένα καλό αποτέλεσμα για τη φλεβίτιδα». Όλα αυτά, ενώ σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εκπομπής, ο γιατρός ήταν ειδικευόμενος και κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνει ο ίδιος χειρουργείο.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του γιατρού, ο γιατρός παραδέχεται ότι έκανε την επέμβαση μια μικροεπέμβαση. «Ήταν μια μικροεπέμβαση, η οποία δεν απαιτεί παρουσία ειδικού. Μπορεί να γίνει και από ειδικευόμενο με την άδεια και εις γνώση των προϊσταμένων του».

Σημειώνεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας, Γεωργιανής καταγωγής, μητέρας τριών παιδιών, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ενώ στο άψυχο σώμα ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.

Keywords
Αναζητήσεις
ντιανα αγγειοχειρουργος δολοφονια
Τυχαία Θέματα