Απολογείται σήμερα ο 85χρονος που σκότωσε τον γιο του στα Χανιά

Ο 85χρονος βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση καθώς φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβείΟ ηλικιωμένος πέρασε τον γιο του για διαρρήκτη και πυροβόλησε εναντίον του

Το κατώφλι του ανακριτή Χανίων αναμένεται να περάσει σήμερα ο 85χρονος, που το βράδυ του Σαββάτου σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 58χρονο γιο του, επειδή τον πέρασε για κλέφτη, που επιχειρούσε να εισβάλλει στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους στα Χανιά.

Ο 85χρονος που αντιμετωπίζει τις

κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά και παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας, εμφανίστηκε τη Δευτέρα στον εισαγγελέα σε πλήρη σύγχυση, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει, τι έχει συμβεί.

Μάλιστα, κατά τη μεταφορά του στο δικαστικό μέγαρο Χανίων, ρωτούσε συνεχώς τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν, για ποιο λόγο τον πήγαν εκεί.

Παράλληλα μετά την εμφάνιση του ηλικιωμένου στον εισαγγελέα, παραγγέλθηκε και η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται, ότι ο 85χρονος αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον γιο του, ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και χρειάστηκαν αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων με την αστυνομία, προκειμένου να φτάσουν στη σύλληψή του. Κατά την είσοδο της αστυνομίας μέσα στο σπίτι, ο ηλικιωμένος πυροβόλησε και εναντίον των αστυνομικών.

Πηγή: cretapost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα