Τουλάχιστον 25 νεκροί στο Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι – Πού εγκλωβίστηκαν (video)

Σε οικόπεδο πάνω σε βράχια βρέθηκαν εγκλωβισμένοι οι 25 άνθρωποιΟι νεκροί βρέθηκαν κοντά στη θάλασσα, σε μια περιοχή γεμάτη με ταβέρνεςΤα θύματα προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο σε ένα οικόπεδο

Χαμένες ανθρώπινες ζωές και τεράστιες καταστροφές σε σπίτια και το φυσικό περιβάλλον άφησε πίσω της η μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή της Ραφήνας – Πικερμίου και ιδιαίτερα τον οικισμό Μάτι.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, 25 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε οικόπεδο πάνω ακριβώς από βράχια στο Κόκκινο Λιμανάκι, εγκλωβισμένοι απ’ ό,τι φαίνεται από τις φλόγες που έφτασαν κυριολεκτικά

μέχρι τη θάλασσα.

«Οικογένειες που βλέποντας ότι χάνονται ενστικτωδώς το μόνο που έκαναν ήταν να αγκαλιαστούν. Η στάση που τους βρήκαμε δείχνουν ότι ήταν μια αντίδραση της τελευταίας στιγμής: χανόμαστε, αγκαλιαζόμαστε», δήλωσε ο Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού, Νίκος Οικονομόπουλος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, δείχνοντας το μέγεθος της τραγωδίας και της απόγνωσης των ανθρώπων αυτών που έψαχναν βοήθεια.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, πάνω από 1.000 σπίτια έχουν καταστραφεί, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με 300 οχήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα