Αποκαλύψεις για τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο – Ήθελαν και τους δύο νεκρούς (video)

Συνεχίζει να συγκλονίζει τη Ζάκυνθο και την υπόλοιπη Ελλάδα το μαφιόζικο χτύπημα που έγινε το απόγευμα τις Τρίτης (09/06) στην περιοχή Λιθιά του νησιού, όταν δυο άτομα που ήταν μεταμφιεσμένα σε αστυνομικούς, πυροβόλησαν το ζευγάρι την ώρα που ο 54χρονος οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του. Με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 34χρονη σύντροφός του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήθελαν και τους δυο νεκρούς. Ο άνδρας είναι, άλλωστε, βαριά τραυματίας.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί στη Ζάκυνθο, μαζί με το κλιμάκιο

του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής που έχει ήδη μεταβεί στο νησί ασχολούνται με το παρελθόν του 54χρονου. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δράστες έριξαν απανωτούς πυροβολισμούς.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας διαθέτει μια ξενοδοχειακή μονάδα στη Ζάκυνθο και μια εταιρεία ενοικίασης μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων στο νησί και οι Αρχές εξετάζουν τα πάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 54χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ναρκωτικά και μαστροπεία, ενώ είχε εκτίσει ποινή τεσσάρων ετών και είχε αποφυλακιστεί κανονικά. Στη συνέχεια δεν απασχόλησε τις Αρχές.

Στο νησί μαρτυρίες αναφέρουν τα τελευταία χρόνια, θέλουν τον επιχειρηματία να είχε βοηθήσει τις Αρχές του νησιού για την εξιχνίαση ληστείας σε βάρος επιχειρηματία τις Ζακύνθου το καλοκαίρι του 2016 με λεία μισό εκατομμύριο ευρώ. Τότε, φέρεται, μάλιστα, να είχε παρουσιαστεί ως μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη. Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση είχε «μπλεχτεί» και το όνομα αστυνομικού που υπηρετούσε στο νησί.

Αυτά είναι τα στοιχεία που «ξεσκονίζουν» οι Αρχές, καθώς οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το «συμβόλαιο θανάτου» να «υπογράφηκε» για κάποιον από τους παραπάνω λόγους…

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι η ΕΛΑΣ πιστεύει πως οι επαγγελματίες εκτελεστές ήρθαν από την Αθήνα στη Ζάκυνθο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην διάθεση τους, ώστε να στήσουν το καρτέρι θανάτου στον επιχειρηματία και την σύζυγο του και έτσι να εκτελέσουν την επίθεση.

Όπως αναφέρθηκε οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι δράστες ήθελαν νεκρούς και τους δυο και όχι μόνο τη δολοφονία της συντρόφου του 54χρονου επιχειρηματία.

Keywords
Τυχαία Θέματα