Αποκαλύψεις από τις πιο όμοιες δίδυμες στον πλανήτη: Μοιραζόμαστε τον ίδιο άνδρα στο κρεβάτι

Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν για κοινή ζωή τους με τον ίδιο σύντροφο έκαναν οι πιο όμοιες δίδυμες στον κόσμο, οι 33χρονες Λούσι και Άννα Ντετσίνκουε από το Περθ της Αυστραλίας.

Μοιράστηκαν τα μυστικά της προσωπικής τους ζωής με τους τηλεθεατές τηλεοπτικής εκπομπής λέγοντας πράγματα που προκάλεσαν αίσθηση.

Είπαν ότι εδώ και οκτώ χρόνια έχουν και οι δυο ταυτόχρονα σχέση με τον Μπεν Μπάιρν .

Όπως αποκάλυψαν οι δύο αδελφές στην εκπομπή Hughesy, We Have a Problem της αυστραλιανής τηλεόρασης, όχι μόνο μοιράζονται το κρεβάτι τους με τον ηλεκτρολόγο μηχανικό που πρωτογνώρισαν το 2012, αλλά κάνουν έρωτα εναλλάξ μαζί του χωρίς η μία να εγκαταλείπει το κρεβάτι όταν η αδελφή της απολαμβάνει τις χαρές του σεξ.

Κοιμόμαστε σ’ ένα μεγάλο κρεβάτι, μεγαλύτερο κατά περίπου 20 εκατοστά από τα συνηθισμένα king size» με τον Μπεν στη μέση, είπαν. Κι όταν τους ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής αν παρευρίσκονται και οι δύο όταν η μία απ’ αυτές κάνει σεξ με τον φίλο τους, απάντησαν: «Ναι».

«Δεν υπάρχει ζήλια στη σχέση μας. Αν φιλήσει ο Μπεν την Άννα, θα φιλήσει κι εμένα», είπε η Λούσι. Κι η αδελφή της έσπευσε να συμπληρώσει: «Ο Μπεν μας αποδέχεται και δεν τον πειράζει που φορούμε τα ίδια ρούχα και θέλουμε να είμαστε μαζί. Δεν τον πειράζει. Η μία στηρίζει την άλλη κι ο Μπεν απολαμβάνει διπλή αγάπη και διπλή προσοχή».

Δεν έκρυψαν μάλιστα την επιθυμία του να παντρευτούν τον φίλο τους, αλλά εξέφρασαν στην εκπομπή την απογοήτευσή τους που η αυστραλιανή νομοθεσία απαγορεύει από το 1961 την πολυγαμία.

Κι επειδή τα μοιράζονται όλα ταυτόχρονα, από το φαγητό, μέχρι το ντους, θέλουν να μείνουν και έγκυες ταυτόχρονα: «είναι δουλειά του Μπεν να το φροντίσει αυτό», είπαν…

Keywords
Τυχαία Θέματα