Αποφυλακίζεται σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Δεκτή έκανε τη Δευτέρα το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής τουΗ αποφυλάκιση θα γίνει για λόγους υγείαςΤον Μάρτιο του 2017 ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε υποβληθεί σε καρδιολογική επέμβαση

Το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να περάσει το κατώφλι των φυλακών ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Υπενθυμίζεται

ότι δεκτή έκανε τη Δευτέρα το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Ακη Τσοχατζόπουλου μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του.

Η προσφυγή για αποφυλάκιση του κ. Τσοχατζόπουλου στηρίζεται, κυρίως, όπως τόνισαν στη διαδικασία οι συνήγοροί του, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου, στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο εντολέας τους.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Οκτώβριο για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων και των TOR M1 και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μείωσε μόλις κατά ένα έτος την ποινή που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι Ο Ακης Τσοχατζόπουλος στις 4 Ιουνίου του 2017 ένιωσε αδιαθεσία και λόγω της επιβαρυμένης υγείας του πήγε στο Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική. Τον Μάρτιο του 2017 ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε υποβληθεί σε καρδιολογική επέμβαση στο ίδιο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα