Αποφασίζουν εντός της ημέρας για την ένσταση στον Παναθηναϊκό

Ζήτημα έχει προκύψει αναφορικά με το λάθος του Τάσου Παπαπέτρου στη ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος να μην επιτρέψει στους δύο προπονητές να κάνουν τέταρτη αλλαγή παρά το ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός και η ΕΠΟ έχει εναρμονίσει τον κώδικά της με αυτό. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωσή της καλεί την ΠΑΕ να καταθέσει άμεσα ένσταση για την τέταρτη αλλαγή στο ματς με τη Λαμία,

«χωρίς περιττές “ευγένειες” και “fair play”», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Να αναφέρουμε ότι στον Παναθηναϊκό έχουν δικαίωμα να καταθέσουν ένσταση και υπάρχει πιθανότητα επανάληψης της παράτασης. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει οριστική απόφαση στο πράσινο στρατόπεδο αναφορικά με το αν θα προχωρήσουν στην ένσταση ή όχι και βρίσκονται σε διαδικασία εξέτασης όλων των δεδομένων. Η λογική λέει πως δύσκολα θα λάβουν την απόφαση να προχωρήσουν σε ένσταση, αλλά, ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο και εντός της ημέρας αναμένονται τα νεότερα.

****

Όπως είπαμε, η Παναθηναϊκή Συμμαχία υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της πως «η οποιαδήποτε ολιγωρία θα ισοδυναμεί με ηθελημένο έγκλημα σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας μας και σε βάρος της προσπάθειας των παικτών και του προπονητή μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η άρνηση του διαιτητή Παπαπέτρου λόγω άγνοιας (; ) των κανονισμών να επιτρέψει 4η αλλαγή στην παράταση δημιουργεί τη δυνατότητα επανάληψης του αγώνα με τη Λαμία, με την προϋπόθεση ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει σχετική ένσταση. Η δική μας θέση είναι η εφαρμογή των κανονισμών για όλους και η ισονομία και όχι η επιλεκτική εφαρμογή τους σε βάρος μόνο του Παναθηναϊκού, όπως γίνεται τα τελευταία 20 χρόνια. Για το λόγο αυτό καλούμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταθέσει άμεσα την ένσταση, χωρίς περιττές “ευγένειες” και “fair play”, τα οποία όλως περιέργως ενεργοποιούνται μόνο όταν είναι να λειτουργήσουν σε βάρος της ομάδας και ουδέποτε όταν είναι να την ωφελήσουν.

Η οποιαδήποτε ολιγωρία θα ισοδυναμεί με ηθελημένο έγκλημα σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας μας και σε βάρος της προσπάθειας των παικτών και του προπονητή μας. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ, όπως επανειλημμένα γίνεται ως τώρα».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα