Απόδραση έξι κρατουμένων από το Μεταγωγών – Η αστυνομία συνέλαβε τον έναν δραπέτη

Πρόκειται για κατηγορουμένους για κλοπές και διαρρήξειςΦέρεται να κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα από την πλαϊνή πλευρά του κτιρίουΞυλοκοπήθηκε άγρια ένας αστυνομικός που προσπάθησε να τους εμποδίσειΟι δύο είναι υπηκοότητας Αλγερίας, ο ένας Μαρόκου και οι άλλοι Συρίας

Συναγερμός σήμανε στις 5.30 το πρωί της Παρασκευής καθώς απέδρασαν έξι κρατούμενοι από τον δεύτερο όροφο του Μεταγωγών στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Ειδικότερα, πρόκειται για κατηγορουμένους για κλοπές και διαρρήξεις. Οι δύο είναι υπηκοότητας Αλγερίας, ο ένας Μαρόκου και οι άλλοι Συρίας.

Μέχρι στιγμής

δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφεραν να αποδράσουν, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δραπέτες κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα με αδαμάντινο σύρμα, που μπορεί να τα κόψει εύκολα.

Ξυλοκοπήθηκε άγρια ένας αστυνομικός

Ένας αστυνομικός μόλις είδε τους κρατούμενους να επιχειρούν να αποδράσουν έτρεξε για να τους συλλάβει.

Οι κρατούμενοι τότε φέρεται να τον ξυλοκόπησαν πολύ άγρια, όπως αναφέρουν μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες.. Ο αστυνομικός γρονθοκοπήθηκε άσχημα, ενώ δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Η αστυνομία πρόλαβε και συνέλαβε τον έναν από τους έξι δραπέτες, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των υπόλοιπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα