Από ευρωβουλευτής του Ποταμιού, συνεργάτης ευρωβουλευτή της ΝΔ – Ο Κύρτσος προσέλαβε τον Κύρκο

Μια θέση στο γραφείο του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου, εξασφάλισε ο πρώην ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος.

Η πρόσληψη προκάλεσε ποικίλα σχόλια καθώς δεν είναι συνηθισμένο ένας ευρωβουλευτής του οποίου η θητεία έληξε να γίνεται συνεργάτης άλλου ευρωβουλευτή.

Βέβαια το γεγονός ότι μεταξύ των δύο προσώπων υπάρχουν αντιδιαμετρικές πολιτικές και ιδεολογικές απόψεις σε μια πλειάδα ζητημάτων, όπως για παράδειγμα η θέση στη Συμφωνία των Πρεσπών, φαντάζει πλέον ως κάτι «συνηθισμένο» αν συνυπολογιστεί ότι τον δρόμο άνοιξε νωρίτερα το πρωτοκλασάτο πρώην στέλεχος

του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς αναλαμβάνοντας τη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Χαρά και τιμή μου η ένταξη του Μίλτου Κύρκου,πρώην ευρωβουλεκυτή του Ποταμιού,στο δυναμικό του Ευρωβουλευτικού γραφείου μου», σημείωσε σε σχετική ανάρτηση στο Twitter ο κ. Κύρτσος.

Προσπαθώντας ίσως να «τεκμηριώσει» την ασυνήθιστη πρόσληψη, ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής συμπλήρωσε στην ανάρτηση ότι «Με τον Μίλτο συμφωνούμε σε πολλά, διαφωνούμε σε πολλά. Μας ενώνει η επιδίωξη της Ενωμένης Ευρώπης με την Ελλάδα μεταξύ των πρωταγωνιστών».

Η σχετική ανάρτηση:

Χαρά και τιμή μου η ένταξη του Μίλτου Κύρκου,πρώην ευρωβουλευτή του Ποταμιού,στο δυναμικό του Ευρωβουλευτικού γραφείου μου.
Με τον Μίλτο συμφωνούμε σε πολλά,διαφωνούμε σε πολλά.
Μας ενώνει η επιδίωξη της Ενωμένης Ευρώπης με την Ελλάδα μεταξύ των πρωταγωνιστών.

— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) July 4, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα