Από δαγκώματα σκύλου ο θάνατος γυναίκας στη Μαγνησία – Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Από δαγκώματα του ίδιου της του σκύλου προήλθε ο θάνατος μιας 70χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της το περασμένο Σάββατο στα Καλά Νερά Πηλίου.

Στο συμπέρασμα αυτό, σύμφωνα με το e-thessalia.gr, συγκλίνουν τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σoρό της άτυχης γυναίκας, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, παρότι, δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις και ενώ εκκρεμούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

εξετάσεων, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της γυναίκας επήλθε συνεπεία αιμορραγίας που προκάλεσαν δύο τραύματα, στο δεξί μέρος του λαιμού της και στο κεφάλι από δαγκωματιές του σκύλου.

Ο σκύλος της οικογένειας, ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο, βρέθηκε δίπλα στο πτώμα της γυναίκας, έχοντας πάνω του αίματα. Σύμφωνα με την εκτίμηση του συζύγου της – που ειδοποιήθηκε από γείτονα, καθώς εκείνη τη στιγμή απουσίαζε για ψώνια – το σκυλί δεν θέλησε να της κάνει κακό, απλά προσπάθησε να την επαναφέρει όταν εκείνη έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε κάτω.

Το σήμα της Αστυνομίας έκανε εξ αρχής λόγο για τραύμα από δάγκωμα σκυλιού στον αυχένα της γυναίκας, υπήρχε ωστόσο και η σημείωση ότι ο θάνατος επήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: e-thessalia.gr

Πηγή: Από δαγκώματα σκύλου ο θάνατος γυναίκας στη Μαγνησία – Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα