Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: 16χρονα παιδιά έπεσαν στον Πηνειό έπειτα από χτύπημα αυτοκινήτου (video)

Στη Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύονται δύο 16χρονοι – ένα αγόρι κι ένα κορίτσι – οι οποίοι εκτινάχθηκαν στην κοίτη του Πηνειού, ενώ βάδιζαν στο πεζοδρόμιο της γέφυρας Ακλαζάρ, έπειτα από χτύπημα αυτοκινήτου. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως η πορεία της αποθεραπείας τους θα είναι ομαλή.

Τα δύο παιδιά διέσχιζαν ανυποψίαστοι τη γέφυρα, όταν χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο που προσέκρουσε στη γέφυρα, ύστερα από σύγκρουση με άλλο ΙΧ. Το αποτέλεσμα ήταν τα δύο νεαρά παιδιά να εκτιναχθούν και να πέσουν στην κοίτη του Πηνειού από 20 μέτρα ύψος.

Το 16χρονο

αγόρι, το οποίο τραυματίστηκε πιο σοβαρά έχοντας βαριά κατάγματα, χειρουργήθηκε την Κυριακή (06/09) επί πολλές ώρες σε κνήμη, μηριαίο και βραχιόνιο οστό, ενώ εξήλθε από το χειρουργείο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Πλέον νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας υπό την εποπτεία του καθηγητή κ. Μαλίζου και το θετικό είναι ότι δεν χρειάστηκε η εισαγωγή του στην ΜΕΘ.

Το 16χρονο κορίτσι νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του ΠΓΝΛ σε αρκετά καλή κατάσταση και όλα δείχνουν ότι έχει αποφύγει το χειρουργείο. Μαζική ήταν η ανταπόκριση των Λαρισαίων στην έκκληση που τους έγινε από την Κυριακή (06/09), προκειμένου να προσφέρουν αίμα για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΠΓΝΛ.

Πηγές: Larissanet, Onlarissa

Keywords
Τυχαία Θέματα