Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Πέταξε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά μετά από καυγά

Όχι απλά ξέφυγε ο καυγάς μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά στη Λαμία, αλλά θα μπορούσε να υπήρχαν χειρότερα αποτελέσματα, καθώς φέρεται να πετάχτηκε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με το «lamiareport.gr», ήταν περίπου 11 το πρωί όταν για πολλοστή φορά, όπως καταγγέλλουν οι γείτονες, δύο συγκεκριμένες οικογένειες διαπληκτίστηκαν. Αρχικά ο καυγάς περιοριζόταν μόνο στις φωνές και τις βρισιές, αλλά δεν άργησε να ανάψει η «σπίθα» πιο βίαιων αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, νεαρός Ρομά από τη μία οικογένεια,

πέταξε μία αυτοσχέδια μολότοφ προς το σπίτι της άλλης. Δεν δίστασε να πετάξει άλλη μία την ώρα που ισχυρές δυνάμεις της ΔΙΑΣ και των λοιπών σταθμών της Άμεσης Δράσης έφταναν στο σημείο.

Κι όλα αυτά όταν μέσα στο σπίτι, όπου έπεσαν οι μολότοφ, υπήρχαν ακόμη και μικρά παιδιά. Ο θερμόαιμος νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο η βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά, είχε οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις με τον εμπρησμό ενός σπιτιού και τον τραυματισμό ενός 42χρονου που παρασύρθηκε από τον θετό του γιο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Πηγή: lamiareport.gr

Πηγή: Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Πέταξε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά μετά από καυγά - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα