Απίστευτο, έφαγαν… χρόνο από την επίθεση της Ζαλγκίρις στη Μόσχα

Θύμα… κλοπής έπεσε στη Μόσχα η Ζαλγκίρις στο παιχνίδι της με την ΤΣΣΚΑ για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Το ματς ήταν εκπληκτικό και η γηπεδούχος έφτασε στην επιτυχία με 99-97 στην παράταση (86-86 κ.α.) παραμένοντας αήττητη (8-0). Σ’ αυτό το ματς συνέβη κάτι που σπάνια βλέπουμε σε αγώνα στο μπάσκετ. Συγκεκριμένα σε επίθεση της φιλοξενούμενης, ο χρόνος που είχε στη διάθεσή της η Ζαλγκίρις έκανε… βουτιά.

Η

ομάδα της Λιθουανία έστειλε επιστολή στην Euroleague και εκφράζει τα παράπονά της γι’ αυτό το γεγονός, βλέποντας πως«χάθηκαν» πέντε δευτερόλεπτα. Να αναφέρουμε ότι δεν προβλέπεται συνέπεια για το παιχνίδι.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οι παίκτες τους είδαν σε κρίσιμο σημείο, το χρονόμετρο να «τρώει» πέντε δευτερόλεπτα από επίθεση τους.

According to sources, Zalgiris sent a complaint to Euroleague regarding 5 seconds theft in Moscow. Zalgiris didn’t protest about the clock issues 15 minutes after the L, so the only possible outcome might be a fine for CSKA Moscow.

— Donatas Urbonas (@Urbodo) 22 Νοεμβρίου 2018

Για τον λόγο αυτό, η Ζαλγκίρις θέλησε να διαμαρτυρηθεί επισήμως στην Euroleague για το σφάλμα αυτό, όμως το γεγονός πως δεν το έπραξε κατά την διάρκεια του ματς ή μέχρι και 15 λεπτά μετά την ήττα δεν επιφέρει συνέπεια για το ματς, συνεπώς το πιο πιθανό είναι να επιβληθεί πρόστιμο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Να αναφέρουμε ότι στο τέλος ο Κλάιμπερν έκανε το 99-97 από φάουλ του Ουόλτερς, ο οποίος βρήκε σίδερο στην προσπάθεια για τρίποντο στη λήξη της αναμέτρησης.

Δείτε πως… χάνονται δευτερόλεπτα από την επίθεση της Ζαλγκίρις:

Ok @EuroLeague and @cskabasket, what was that? Check how shot clock jumps from 18 to 13. Possession ended in shot clock violation pic.twitter.com/q7Uw99YRQk

Jonas Miklovas (@jmiklovas) 21 Νοεμβρίου 2018

You can see the explanatıon of the incident that was happened in Moscow. pic.twitter.com/ruckPCIWTN

— Savastano (@ErayDoganMutlu) 22 Νοεμβρίου 2018

Δείτε τα στιγμιότυπα από τον αγώνα και το τρίποντο του Βέστερμαν από το κέντρο:

Keywords
Τυχαία Θέματα