Απήγαγαν τουρίστρια σε αεροδρόμιο χωρίς να το καταλάβει κανείς (video)

Θύμα απαγωγής το αεροδρόμιο της Μπανγκόκ έπεσε μια 39χρονη γυναίκα χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Η Jincai Chen αποβιβάστηκε από την πτήση της από το Χονγκ Κονγκ όταν την πλησίασαν τέσσερις Κινέζοι και μία Ταϊλανδέζα και την απήγαγαν μπροστά στα μάτια όλων.

Η γυναίκα μετά από μια μεγάλη πτήση από το Χονγκ Κονγκ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι της Ταϊλάνδης.

Λίγο μετά εμφανίζονται τέσσερις άνδρες από την Κίνα και μία γυναίκα από την Ταϊλάνδη την αρπάζουν. Το βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει δύο από τα μέλη της συμμορίας να την οδηγούν ενώ ένα τρίτο άτομο είναι μερικά βήματα πιο μπροστά.

Οπως φαίνεται οι απαγωγείς την οδηγούν στους ελέγχους ασφαλείας και στη συνέχεια δύο άλλα άτομα ενώνονται με το γκρουπ στο σημείο παραλαβής των αποσκευών. Στη συνέχεια η συμμορία, ήρθε σε επαφή με τον σύζυγό της ζητώντας λύτρα ύψους 10 εκατ. μπατ (260.000 ευρώ). Μετά την παράδοση των μετρητών, ωστόσο, οι απαγωγείς απαίτησαν και άλλα 5 εκατ. μπατ (130.000 ευρώ), τα οποία ο σύζυγος αρνήθηκε να πληρώσει και κατέφυγε στην αστυνομία.

Τελικά η 39χρονη αφέθηκε ελεύθερη, παρατημένη σε δρόμο ύστερα από 13 ημέρες όπου ήταν ουσιαστικά αιχμάλωτη. Να σημειωθεί ότι επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι στην απαγωγή εμπλέκεται και ένας ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας του γραφείου Μετανάστευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα