Κατέληξε η μητέρα του έξι μηνών βρέφους- Στους 88 οι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές (video)

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιέςΠρόκειται για την 35χρονη μητέρα του βρέφους έξι μηνών και σύζυγος πυροσβέστηΈχασε τη μάχη για τη ζωή στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματαΣτα νοσοκομεία παραμένουν 40 εγκαυματίες – τραυματίες

Μακραίνει κι άλλο η λίστα των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, καθώς κατέληξε την Παρασκευή μια εγκαυματίας που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 88.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για την 35χρονη μητέρα του βρέφους έξι μηνών, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο από την πύρινη λαίλαπα

στο Μάτι.

Η μητέρα του βρέφους νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού και τα ξημερώματα κατέληξε. Η γυναίκα ήταν σύζυγος πυροσβέστη που επιχειρούσε στη φωτιά στο Μάτι.

Το βρέφος πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του η οποία έτρεχε για να σωθεί στην θάλασσα. Η ίδια στη συνέχεια λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις και από τις 23 Ιουλίου νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή.

Τέλος, σημειώνεται ότι στα νοσοκομεία παραμένουν 40 εγκαυματίες – τραυματίες, από τους οποίους 9 νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, ενώ ένα παιδί νοσηλεύεται στο Παίδων Αγία Σοφία, όπως προκύπτει από επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Στα «αζήτητα» παραμένουν δύο σοροί – Ένας ο αγνοούμενος

Στους 88 νεκρούς ανέρχεται πλέον ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά, εκ των οποίων οι 81 έχουν ταυτοποιηθεί με τη μέθοδο του DNA και άλλοι πέντε εξέπνευσαν σε νοσοκομεία, ενώ υπάρχει ακόμα ένα αγνοούμενο άτομο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δύο σοροί χωρίς ταυτότητα είναι στα αζήτητα.

Αν και υπάρχει διαθέσιμο DNA από τις σορούς αυτές, δεν έχει προσέλθει κανένας συγγενής για να ταυτοποιηθεί.

Ο φερόμενος ως αγνοούμενος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει δηλωθεί από φιλικό πρόσωπο, αλλά δεν έχουν βρεθεί συγγενείς για να ληφθεί γενετικό υλικό, προκειμένου να γίνει και επιστημονικά η ταυτοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα