Απεσταλμένη του Κυριάκου η Σπυράκη, έδωσε εξηγήσεις στον Καραμανλή

Ως απεσταλμένη του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Μαρία Σπυράκη επισκέφθηκε χθες το απόγευμα το γραφείο του Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του altsantiri.gr, αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», το οποίο έκανε λόγο για στοχοποίηση του πρώην πρωθυπουργού από τη Νέα Δημοκρατία για το ζήτημα των ευθυνών για το δημόσιο χρέος

της χώρας. Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είπε στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν ευθύνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή κάποιο άλλος στενός συνεργάτης του για τα όσα είδαν το φως της δημοσιεύματος.

Όπως μάθαμε, όμως, ο Κώστας Καραμανλής δεν πείστηκε από τα όσα άκουσε από το στόμα της Μαρίας Σπυράκη, δείχνοντας παράλληλα την έντονη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο διαχείρισης του ζητήματος από την ηγεσία του κόμματος.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το δημοσίευμα της «Καθημερινής», σύμφωνα με το οποίο ο Κώστας Καραμανλής ευθύνεται για τον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας, φαίνεται να ήταν η «ηχηρή» απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη καραμανλική πτέρυγα στις πιέσεις που δέχτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα. Τι ακριβώς πιέσεις δέχτηκε; Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προηγούμενες μέρες, με αφορμή τις σχετικές συζητήσεις για το Σκοπιανό, καραμανλικά στελέχη ασκούσαν πιέσεις προς τον αρχηγό της ΝΔ προκειμένου να σταματήσει ν’ αποφεύγει να χρησιμοποιεί το όνομα Καραμανλής όποτε θέλει ν’ αναφερθεί στη γραμμή της ΝΔ, η οποία καθορίστηκε από το βέτο που άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός στο Βουκουρέστι το 2008.

Keywords
Τυχαία Θέματα