Απειλές κατά της ζωής τους καταγγέλλουν δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3

Ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ3, Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ και ο δημοσιογράφος, Στέλιος Νικητόπουλος, προχώρησαν σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, τονίζοντας ότι δέχονται απειλές κατά της ζωής τους.

Ειδικά ο κ. Μπαξ βρέθηκε στο στόχαστρο και καταγγέλθηκε από τη ΝΔ, για ελλιπή κάλυψη των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Νικητόπουλος κάνει λόγο για εμφυλιοπολεμικού τύπου απειλές που δέχεται από το στέλεχος της ΝΔ, Θοδωρή Γιάνναρο. «Ο Θεόδωρος

Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς” και αρθρογράφος του http://Capital.gr με απειλεί ανοιχτά και δημόσια στο twitter», ανέφερε ο κ. Νικητόπουλος, παραθέτοντας την ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ.

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς” και αρθρογράφος του https://t.co/BEkgejrFyi με απειλεί ανοιχτά και δημόσια στο twitter. pic.twitter.com/pUAU6utRbi

— Stelios nikitopoulos (@stenikito) 24 Ιανουαρίου 2019

Να καταδικάσει ο δημοκρατικός κόσμος τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων ζητεί ο Νίκος Παππάς, καθώς και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

«Απαράδεκτη η στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ3 @stenikito και Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ. Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης καλείται να επιδείξει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά απέναντι στη μισαλλοδοξία», σημειώνει σε ανάρτηση του στο Twitter ο Παππάς.

Απαράδεκτη η στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ3 @stenikito και Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ. Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης καλείται να επιδείξει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά απέναντι στη μισαλλοδοξία.

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) 2 Φεβρουαρίου 2019

«Σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει τις απειλές και την άθλια στοχοποίηση του @stenikito και του Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ, δημοσιογράφων της ΕΡΤ3», σημειώνει από την πλευρά της η κ. Σβίγκου.

Σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει τις απειλές και την άθλια στοχοποίησή του @stenikito και του Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ, δημοσιογράφων της ΕΡΤ3.

— Ράνια Σβίγκου (@rania_sv) 2 Φεβρουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα