Αντίπαρος: Ο γιος του Τομ Χανκς κατέγραψε άγριο ξυλοδαρμό – ΕΔΕ για τον αστυνομικό που ενεπλάκη

Αυτόπτης μάρτυρας ο γιος του διάσημου ηθοποιού Τομ Χανκς, Τσετ ΧανκςΚατέγραψε σε βίντεο άγριο ξυλοδαρμό τουρίστα από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίαςΔιατάχθηκε ΕΔΕ από το Αρχηγείο της Ελληνικής ΑστυνομίαςΤι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Το σκηνικό άγριας βίας βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ ο οποίος κάνει διακοπές στην Αντίπαρο.

Ο γιος του δημοφιλούς ηθοποιού, ο οποίος βρισκόταν στην Αντίπαρο για τις καλοκαιρινές διακοπές του, κατέγραψε με το

κινητό του έναν άνδρα να παρεμβαίνει σε μία διαμάχη μεταξύ ενός τουρίστα και ενός περαστικού.

Ο άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με τον γιο του πασίγνωστου ηθοποιού, ακούγεται να λέει στο βίντεο πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αστυνομικός. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται πράγματι για αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Όπως δείχνει το βίντεο, ο συγκεκριμένος άνδρας άρχισε να ξυλοκοπά άγρια τον νεαρό και να μην σταματάει παρά την επέμβαση των περαστικών που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

ΕΔΕ για τον αστυνομικό που «τσάκισε» τον τουρίστα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του νεαρού τουρίστα από τον αστυνομικό που υπηρετεί στο Α.Τ Αντιπάρου, όπως κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ Χανκς.

Οι σκηνές που βλέπουμε στο βίντεο, φαίνεται ότι προκάλεσαν την αντίδραση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς δόθηκε εντολή να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια που οδήγησαν στον ξυλοδαρμό του τουρίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διατάχθηκε ΕΔΕ.

Σύμφωνα με την κατάθεση του γιου του Τομ Χανκς ο νεαρός τουρίστας με καταγωγή από την Καρδίτσα γρονθοκόπησε πρώτος τον αστυνομικό κάτι όμως που δεν κατάφερε να καταγράψει ο Τσετ Χανκς με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου. Πριν ξεκινήσει να βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό είχε προηγηθεί σύρραξη μεταξύ δύο παρεών με αφορμή το graffity που προσπάθησε να κάνει ο νεαρός Καδριτσιώτης πάνω στο κάστρο. Τότε επενέβη ο αστυνομικός ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση αλλά, σύμφωνα με τον Τσετ Χανκς, δέχτηκε πρώτος γροθιές με αποτέλεσμα να απαντήσει ο αστυνομικός με ακόμη πιο βίαιο τρόπο.

Ανατροπή σκηνικού από την ΕΛ.ΑΣ. – Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Το περιστατικό έγινε την Τρίτη, 23 Ιουλίου και μετά τη δημοσιοποίησή του, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα