Αντιδράσεις για το φιλί αθλητριών του ράγκμπι – Η αποστομωτική απάντηση της λίγκας (εικόνες)

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια κάτω από φωτογραφία που ανάρτησε η λίγκα του ράγκμπι της Αυστραλίας (NRL), με το φιλί δύο αθλητριών μετά από έναν αγώνα.

Η Karina Brown και η Vanessa Foliaki, που είναι αντίπαλες στο γήπεδο αλλά ζευγάρι στη ζωή, φιλήθηκαν μετά από τον αγώνα των ομάδων τους στο Σίδνεϊ.

Η φωτογραφία στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας στο Facebook μπορεί να συγκέντρωσε χιλιάδες likes, ωστόσο υπήρξαν και αρνητικά σχόλια.

«Κρατήστε τα φιλιά σας εκτός γηπέδου», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος κατηγόρησε τη λίγκα ότι σεξουαλικοποιεί το σπορ.

Από την πλευρά της, η λίγκα έδωσε αποστομωτικές απαντήσεις σε όλα τα μηνύματα, χωρίς να τα σβήσει: «Καλώς ήρθες στο 2018… ανυπομονούμε να σε έχουμε κοντά μας», απάντησε σε κάποιον.

«Αν μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφία του Cooper Cronk και της γυναίκας του Tara να φιλιούνται, τότε μπορούμε να μοιραστούμε και αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της Brown και της Foliaki», ήταν μία άλλη απάντηση, σχετικά με το αν δίνεται μια σεξουαλική χροιά στο πρωτάθλημα.

Την περασμένη εβδομάδα, το NRL βραβεύθηκε με το 2018 Pride in Sport (ένα σύστημα που «αξιολογεί» τις εθνικές και κρατικές αθλητικές οργανώσεις σχετικά με τις πρωτοβουλίες, τα προγράμματα και τις πολιτικές που σχετίζονται με τους LGBT).

Keywords
Αναζητήσεις
το φιλί των αθλητριω΄ν αλλά η ομοσπονδία τους αποστομωσε ολους
Τυχαία Θέματα