«Άνθρακες» η διαμαρτυρία των #Παραιτηθείτε

«Άνθρακες» αποδείχθηκε τελικά η «ακομμάτιστη, αχρωμάτιστη» και «αυθόρμητη» διαμαρτυρία των #Παραιτηθείτε στην πλατεία Συντάγματος. Από τις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ περίπου στις 9.00 το βράδυ ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία, με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας να κάνουν λόγο για συμμετοχή 6.000-7.000 ανθρώπων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ένας εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης, ο Γιάννης

Λασπούλας, χαρακτήρισε «χαλαρή» την αντίδραση του κόσμου και συμπλήρωσε πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την ανταπόκρισή του, αλλά υπάρχει η διάθεση για να ανανεώσουν το ραντεβού τους.

«Φτωχή η σοδειά» του χρεοκοπημένου συστήματος του παρελθόντος, που έδωσε μάχη για την κινητοποίηση του #Παραιτηθείτε.

Ξεκίνησε από τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας της ΝΔ, συνεχίστηκε με «γαλάζιες» χορηγούμενες διαφημίσεις στα social media, τη σκυτάλη πήραν τα «παιδιά» του Άδωνη και υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, τα «ρέστα τους» έδωσαν οι κολλαγονοπωλητές, μέχρι και εταιρεία μοντέλων «επιστράτευσαν» για τον σκοπό αυτό. Δεν περιορίστηκαν όμως σε αυτά, καθώς διαφαινόταν το «ναυάγιο» μέρες πριν. Στη μάχη μπήκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μάλιστα δύο φορές. Την πρώτη, με προσεκτική διατύπωση, «έκλεισε το μάτι» στο #Παραιτηθείτε και τη δεύτερη, από το βήμα της Βουλής, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι από την ομιλία του στο… #Παραιτηθείτε, ενώ η συζήτηση είχε να κάνει με τον αναπτυξιακό νόμο.

Υ.Γ: «Χαμένα» πήγαν τελικά τα στιχάκια του Θανάση Χειμωνά…

Διαβάστε επίσης:

Φωτορεπορτάζ από τη συγκέντρωση των #παραιτηθείτε στο Σύνταγμα«Στα χέρια πιάστηκαν» στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση των #Παραιτηθείτε (video – εικόνα)
Keywords
Τυχαία Θέματα