Άνοιγμα σχολείων: Μάνα τσακώνεται με τον γιο της που δέχτηκε να φορέσει μάσκα (video)

H πρώτη ημέρα των σχολείων, διαφορετική από κάθε άλλη φορά, επιφύλασσε διαμαρτυρίες και αντιδράσεις από τους γονείς που διαφωνούν κάθετα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας στις τάξεις, και στη Θεσσαλονίκη μια μητέρα τσακώθηκε με τον γιο της.

Η μητέρα, όπως βλέπετε στο βίντεο του «GrTimes», υποστήριζε ότι με τη μάσκα θα δημιουργηθούν προβλήματα στην υγεία του και του ζήτησε να την πετάξει, ενώ αμέσως μετά μπήκε στο σχολείο για

να ζητήσει εξηγήσεις από τον διευθυντή για το θέμα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας. Άρπαξε την μάσκα από τα χέρια του γιου της, πετώντας την στο δρόμο.

«Όταν σου έκαναν πέρυσι μπούλινγκ, κανένας δεν σε υποστήριξε. Τώρα για τη μάσκα πρώτοι είναι. Όχι, θα τη σβήσεις την υπογραφή, εγώ αυτό το μπ#@ρδελ@ δεν το θέλω. Ήταν ακατάλληλες (σ.σ. οι μάσκες). Αυτές τις έστειλαν πίσω την Παρασκευή. Κι άνοιξε το εργοστάσιο και έβγαλαν καινούργιες μάσκες και τις έφεραν στα παιδιά; Πίσω. Έλα μαζί μου», είναι τα λόγια της μάνας.

«Αντάρτικο» γονέων για τις μάσκες, μετά τον αγιασμό στην Κρήτη

Την ίδια ώρα, στην Κρήτη και στον δήμο Χερσονήσου, αρκετοί γονείς, λίγο μετά τον Αγιασμό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο, στις Γούρνες.

Σύμφωνα με το «Cretapost.gr», οι γονείς έχοντας μαζί τους τα παιδιά τους, διαμαρτυρήθηκαν έξω από κτίριο του Δημαρχείου, υποστηρίζοντας ότι η το υποχρεωτικό μέτρο απειλεί την υγεία των παιδιών τους.

Δεν έλειψαν μάλιστα και εκείνοι που δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να τα αφήσουν να χάσουν ακόμα και την χρονιά εάν δεν αποσυρθεί η απόφαση.

Στο Παγκράτι κάποιοι πέταξαν και φυλλάδια έξω από σχολείο:

Keywords
Τυχαία Θέματα