Άνω – κάτω η Ισπανία με τον Λοπετένγκι (video)

Αναστάτωση επικρατεί στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του Τζουλέν Λοπετέγκι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ισπανικός Τύπος θεωρεί ως επικρατέστερο ενδεχόμενο την άμεση απόλυση του ομοσπονδιακού τεχνικού, δύο ημέρες πριν το πρώτο ματς των «φούριας ρόχας» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Φαβορί για «επιστράτευση» είναι ο προπονητής της Μπέτις, Κίκε Σετιέν. Ο Τζουλέν Λοπετέγκι είχε έντονο διάλογο με τον τεχνικός διευθυντής της εθνικής Ισπανίας, Φερνάντο Ιέρο.

Η εθνική Ισπανίας βρίσκεται, λοιπόν, στη δίνη μια βαθύτατης κρίσης κι όλα δείχνουν πώς ο Τζουλέν Λοπετέγκι θα αποτελέσει

παρελθόν. Μια ημέρα μετά την ανακοίνωσή πρόσληψής του από τη «βασίλισσα».

Ήδη η προγραμματισμένη για τις 11:30 (ώρα Ελλάδας) συνέντευξη Τύπου καθυστέρησε κατά μία ώρα, λόγω της συνάντησης του Βάσκου με τον τεχνικό διευθυντή, Φερνάντο Ιέρο και τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν ως επικρατέστερο ενδεχόμενο να απολυθεί άμεσα ο Λοπετέγκι. Φαβορί για την αντικατάστασή του ο Κίκε Σετιέν. Ο 59χρονος Ισπανός, ο οποίος οδήγησε την Μπέτις στην έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Europa League) μετά από πέντε χρόνια απουσίας, κάνοντας σούπερ σεζόν στην ομάδα της Σεβίλλης. Αυτός που… έφερε τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, καθώς όταν ήταν προπονητής στη Λας Πάλμας είχε έλθει στα άκρα με τον Αργεντινό επιθετικό, ζητώντας την αποχώρησή του από τη νησιωτική ισπανική ομάδα.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής Ισπανίας, Φερνάντο Ιέρο (και πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης), κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Τζουλέν Λοπετέγκι, είχαν έντονη συνομιλία στο Κρασνοντάρ μετά την ανακοίνωσης πρόσληψης του δεύτερου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το χαρακτηριστικό video από το «Telecinco»:

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα