Αναζητείται πειθαρχία!

Μια κρίση ή μια πανδημία, όπως αυτή που ζούμε τις τελευταίες μέρες, αποτελούν εύφορο έδαφος για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Το είδαμε με τα μάτια μας, το κατήγγειλαν και οι αναγνώστες μας. Εμείς εδώ, στο altsantiri.gr, από την πρώτη στιγμή της έξαρσης του κορονοϊού, αποφασίσαμε ότι θα μεταφέρουμε σχετικές πληροφορίες μόνο από επίσημα χείλη.

Τα fake news δημιουργούν πολύ μεγάλο πρόβλημα πανικού στο αναγνωστικό κοινό μια τέτοια στιγμή και πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε ό,τι διαβάζετε.

Αυτή την ώρα τα Μέσα οφείλουν να τηρήσουν στάση ευθύνης απέναντι στην πανδημία. Το ίδιο και εσείς.

Πειθαρχούμε όλοι για να τελειώσει ο «εφιάλτης» με όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα, με όσο το δυνατόν λιγότερους προσβεβλημένους από τον ιό. Ακούμε τα επίσημα χείλη των γιατρών, ακούμε τα επίσημα χείλη των κρατικών λειτουργών, συμμορφωνόμαστε και δίνουμε τη μάχη μας.

Μακάρι η Ελλάδα να κερδίσει και πάλι, μακάρι η χώρα μας να έχει τα λιγότερα θύματα στην Ευρώπη. Κι αυτό είναι σημαντικό και σε οικονομικό επίπεδο, αφού κάτι τέτοιο θα δώσει μεγάλη ώθηση στην Οικονομία αμέσως μετά το τέλος της μάχης αυτής. Και το έχουμε ανάγκη. Είναι προσωπικό στοίχημα όλων των Ελλήνων να μη χάσουν τη μάχη που κέρδισαν τώρα που βγήκαμε την κρίση.

Πηγή: Αναζητείται πειθαρχία! - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα