Ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις

Τι αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στον τηλεοπτικό σταθμό AlphaΟ νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του ακαριαία και όχι μετά από ημέρεςΗ σορός δεν έφερε κατάγματα, ούτε ρήξη σπλήναςΠολλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι του φοιτητήΤην Πέμπτη αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του άτυχου φοιτητή στην Κάλυμνο καθώς, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του ακαριαία και όχι μετά από

ημέρες όπως υποστήριζε ο ιατροδικαστικής Δωδεκανήσων που είχε εξετάσει αρχικά την σορό.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στην υπόθεση του άτυχου 21χρονου στην Κάλυμνο: «Δεν αποκλείουμε τίποτα»

Ακόμα, σύμφωνα με όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη στον Alpha, η σορός δεν έφερε κατάγματα, ούτε ρήξη σπλήνας όπως είχε, επίσης, αναφερθεί στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ: Σήμερα η νέα νεκροψία του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με τα σημερινά αποτελέσματα εντοπίστηκαν πολλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι του φοιτητή τα που προκλήθηκαν από θλων όργανο.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στην υπόθεση Χατζηπαύλου – «Ναι» στη νέα νεκροτομή

Σημειώνεται πως από την αρχή η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου είχε απορρίψει το σενάριο της αστυνομίας. Οι αρχές υποστήριζαν πως ο φοιτητής έκανε ορειβασία και έχασε την ισορροπία με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Μάλιστα, έμεινε αβοήθητος αρκετές ημέρες όταν και εντοπίστηκε.

Δείτε επίσης: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου στην Κάλυμνο – Οι τελευταίες στιγμές του φοιτητή (εικόνες)

Την Πέμπτη αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.


Δείτε επίσης: Ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή στην ΚάλυμνοΝέα νεκροψία ζητά ο εισαγγελέας Εφετών

Δείτε επίσης: Μήνυση από τους γονείς του φοιτητή στην Κάλυμνο: Αμφισβητούν το πόρισμα του ιατροδικαστή

Βίντεο: Alpha TV, Enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα