Ανατροπές μετά τα αποτελέσματα των αναλύσεων στη Ρόδο – Πού βρέθηκαν τα αποτυπώματα

Η ανακρίτρια έχει στα χέρια της νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης ΤοπαλούδηΤι δείχνουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων στα πειστήρια του εγκλήματοςΑνατροπή δεδομένων για το φονικό σίδερο

Μια πρώτη ένδειξη για το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου 2018 στο εξοχικό των Πεύκων, όπου φέρεται να βιάστηκε και να δολοφονήθηκε η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, έδωσαν στην Ανακρίτρια Ρόδου, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική», από τις εργαστηριακές

εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου κατηγορούμενου στη σιδερώστρα στην οποία βρισκόταν πάνω το σίδερο, για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος χτύπησε τελικά με αυτό την άτυχη φοιτήτρια.

Είναι πιθανό -και αναμένεται να ξεκαθαριστεί άμεσα – ότι ο 19χρονος έθεσε το αριστερό του χέρι στη σιδερώστρα και ανέλαβε με το δεξί το σίδερο.

Το σίδερο, που βρέθηκε στο μεταξύ σε σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος στους λιμενικούς στο θαλάσσιο δύσβατο σημείο του κόλπου «Φώκιας», όπου πέταξαν την 21χρονη, πρώτον είναι σπασμένο, ενώ πιθανολογείται ότι λόγω της πολυήμερης παραμονής του στο νερό δεν φέρει ίχνη DNA και αποτυπωμάτων τα οποία να είναι αξιολογήσιμα.

Για την ώρα οι Αρχές δεν καταλήγουν σε συμπεράσματα.

Ανεπιθύμητοι παντού οι δύο κατηγορούμενοι

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών μετά τη δολοφονία.

Για την υπόθεση μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας. Σχετικά με την εκδίκαση εκτίμησε ότι τόσο λόγω των διαστάσεων που έχει πάρει η υπόθεση, αλλά και «υπό το φόβο εκφοβισμού των ενόρκων», ενδέχεται η δίκη να μη γίνει στην Κω, όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει, αλλά στον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα