«Θαύμα» στην Κωνσταντινούπολη: Ανασύρθηκε ζωντανό κοριτσάκι μέσα από ερείπια του κτηρίου που κατέρρευσε

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ το παιδί βγήκε ζωντανό αφού παρέμεινε θαμμένο στα μπάζα επί δεκαοκτώ ώρεςΤρεις άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ ακόμα έξι διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείαΟι τουρκικές αρχές δεν έχουν ακόμα εικόνα για το πόσα άτομα ήταν στο κτήριο όταν κατέρρευσε

Ένα κοριτσάκι πέντε ετών έβγαλαν ζωντανό το πρωί της Πέμπτης οι ομάδες διάσωσης που ακόμα επιχειρούν στα ερείπια του εξαώροφου κτηρίου που κατέρρευσε την Τετάρτη το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ

το παιδί βγήκε ζωντανό αφού παρέμεινε θαμμένο στα μπάζα επί δεκαοκτώ ώρες.

19saat sonra 5 yaşındaki Azra Havva çıkarıldı..Sağlığı yerinde inşallah#Kartal pic.twitter.com/syBH1gnEyD

— Gurur (@GururKaraer) February 7, 2019

Στο μεταξύ, τρεις άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ ακόμα έξι διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλικαγιά.

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της κατάρρευσης του πολυώροφου κτιρίου, που βρίσκεται στη συνοικία Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και αποτελείτο από 14 διαμερίσματα.

Rescuers reportedly recover people alive from rubble of deadly #Istanbul building collapse pic.twitter.com/yVcjK1bOJx

— Ruptly (@Ruptly) February 7, 2019

Οι τουρκικές αρχές δεν έχουν ακόμα εικόνα για το πόσα άτομα ήταν στο κτήριο που κατέρρευσε και το οποίο κατασκευάστηκε το 1992.

Σύμφωνα με τον Γερλικαγιά, 43 άνθρωποι έχουν καταγραφεί ως ένοικοι σε αυτή τη διεύθυνση, ενώ στο ισόγειο βρίσκεται ένα εργαστήριο υφαντουργίας.

İstanbul Kartal’da 6 katlı bini çöktü

İstanbul valiliğinden yapılan açıklamaya göre; binanın çökmesi sonucu 2 kişinin öldüğünü, 6 kişinin yaralı kurtarıldığını bildirdi.https://t.co/8QQXHKyzBR pic.twitter.com/dA1xM19tVa

— kayseritelgraf (@kayseritelgraf) February 6, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα