Άναψε… ξανά η «κόντρα» Αντετοκούνμπο – Χάρντεν: «Παρέμβαση» από τον Ρικ Πιτίνο (video)

Ο Τζέιμς Χάρντεν συνεχίζει να πετάει… καρφιά για την αξία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ έχει αρκετές φορές κατά το παρελθόν αμφισβητήσει τις ικανότητες του έλληνα αστέρα του NBA. Αυτό έγινε ξανά, με τον Greak Freak να απαντάει τόσο με πράξεις μέσα στο παρκέ – σε δυο αγώνες που ακολούθησαν – , όσο και με δηλώσεις στα «καρφιά» του σταρ των Ρόκετς. Πήρε θέση και ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος χαρακτήρισε «παθιασμένο» τον άσο των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής ομάδας.

dir="ltr" lang="en">Giannis with a rocket at Harden’s head pic.twitter.com/aLVsgeOWX7

ESPN (@espn) January 10, 2019

Ο άσος των Χιούστον Ρόκετς, μιλώντας στο «ESPN» στην εκπομπή της Ρέιτσελ Νίκολς ο Χάρντεν αναφερόμενος στον «Greek Freak» δήλωσε: «Αν είσαι 2.11, τρέχεις και καρφώνεις, δεν χρειάζεται ταλέντο. Εγώ μαθαίνω πως να παίζω μπάσκετ και έχω ταλέντο». Όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο σχόλιο του Γιάννη στην επιλογή της ομάδας του στο All Star Game (είπε πει «θέλω κάποιον να πασάρει») ο Χάρντεν απάντησε:«Εγώ έχω περισσότερες ασίστ από αυτόν».

ESPN just posted an interview James Harden did with Rachel Nichols.

Thread of Harden’s comments:

About Giannis:

“I wish I could be 7 feet and run and just dunk, like that takes no skill at all, I gotta actually learn how to play basketball, how to have skill” pic.twitter.com/d8OqvOSZKa

Disney Gary Clark (@Itamar1710) February 28, 2020

Μετά τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Οκλαχόμα Θάντερ με 133-86, παιχνίδι στο οποίο ο Αντετοκούνμπο είχε σε 27 λεπτά συμμετοχής, 32 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο κόσμος φώναζε «MVP», ο Γιάννης απαντώντας στον Χάρντεν είπε: «Σίγουρα το παιχνίδι μου δεν είναι μόνο δύναμη. Ήρθα όταν ήμουν 18 χρονών και 81 κιλά, οπότε ήταν δύσκολο να τα βάλω με τους ψηλούς. Αλλά προφανώς θα υπάρξουν στιγμές που θα χρησιμοποιήσεις την δύναμη πάνω σε μερικούς.

Όπως κάνει ο ΛεΜπρον, έκαναν οι Τζόρνταν, Κόμπι, Σακίλ, όλοι αυτοί είχαν πολλές επαφές στο παιχνίδι τους. Έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην ρακέτα, αλλά προφανώς προσπαθώ να δουλεύω το παιχνίδι μου, τα σουτ από μέση απόσταση, τα τρίποντα, να δίνω σκριν και να ρολάρω πιο γρήγορα και να δίνω σωστές πάσες. Είναι δύσκολο να τρέχω με όλη μου την δύναμη και να προσπαθώ να δώσω σωστή πάσα στην γωνία.

Giannis Antetokounmpo Postgame Interview | 2.28.20

"We're 51 and 8!! If you told me that two/three years ago…I'd be like 'yeah, whatever.'"

Gepostet von Milwaukee Bucks am Freitag, 28. Februar 2020

Προσπαθώ να είμαι πιο ακριβής και είναι πολλά πράγματα που ακόμα προσθέτω και ελπίζω όταν τα βάλω όλα αυτά, θα είμαι πιο ολοκληρωμένος παίκτης και θα είμαι καλύτερος και θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει κάνοντας πιο εύκολο το παιχνίδι».

Νωρίτερα ο διεθνής έλληνας φόργουορντ είχε δηλώσει: «Απλά προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου, η οποία είναι να κερδίζω αγώνες και να γυρνάω στο σπίτι μου, την οικογένεια μου και το παιδί μου. Αν αυτό πιστεύει, αυτό πιστεύει».

Ο Γιάννης «απάντησε» και μέσα στο γήπεδο, αρχικά με την εμφάνισή του κόντρα στους Οκλαχόμα Θάντερ. Ακολούθησε και η σούπερ εμφάνιση απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς εκτός έδρας.

Σούπερ ο Γιάννης και με τους Σάρλοτ Χόρνετς, με 41 πόντους και 20 ριμπάουντ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Μιλγουόκι Μπακς και στη νίκη με 85-93 στην έδρα των Σάρλοτ Χόρνετς το βράδυ της Κυριακής (01/03). Ο Giannis έδωσε το δικό του σόου στη Σάρλοτ και με 41 πόντους και 20 ριμπάουντ, οδήγησε τα «Ελάφια» σε μία ακόμα νίκη στην κανονική περίοδο, ανεβάζοντας το ρεκόρ της, στο εντυπωσιακό 52-8.

Η… παρέμβαση του Ρικ Πιτίνο

Εν τω μεταξύ, ο Ρικ Πιτίνο παρακολουθώντας αυτές τις εκατέρωθεν τοποθετήσεις έσπευσε να πάρει το μέρος του Αντετοκούνμπο γράφοντας στο twitter: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι παθιασμένος, πεινασμένος και αποφασισμένος. Όλη η Ελλάδα σε αγαπά. Ως Αμερικανός σε θαυμάζω τόσο πολύ. Κόψε κ@λους μεγάλε φίλε μου».

.@Giannis_An34 is passionate, hungry, and driven. All of Greece loves you. As an American I admire you so much. Kick ass big fella!

— Rick Pitino (@RealPitino) February 29, 2020


Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέιμς Χάρντεν πριν από λίγους μήνες δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για την ανάδειξη του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς σε MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ. Η… κόντρα τους κρατάει εδώ και μερικά χρόνια, από την εποχή που στο Χιούστον έπαιζε και ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε βγει MVP ΤΟ 2018.

Ο Χάρντεν έχει επενδύσει και στο ποδόσφαιρο – Έχει γίνει ιδιοκτήτης ομάδας του MLS

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει επενδύσει, πάντως, και στο ποδόσφαιρο, καθως προσχώρησε στην ομάδα ιδιοκτησίας της Houston Dynamo, που αγωνίζεται στο MLS, κάνοντας ακόμη ένα βήμα δέσμευσης με την πόλη – έδρα των Ρόκετς.

Ο σούπερ σταρ του NBA, MVP για το 2018 είναι το πέμπτο μέλος της ομάδας ιδιοκτητών της Houston Dynamo, όπου ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνεται και ο πυγμάχος Όσκαρ ντε λα Χόγια. Ο συγκεκριμένος επενδυτικός όμιλος, κατέχει επίσης την Houston Dash του NWSL και το στάδιο Compass BBVA, όπου αγωνίζονται οι δύο ομάδες.

“This is my city and I’m here to stay.”

James Harden is now a minority owner of MLS’s Houston Dynamo and NWSL’s Houston Dash

(via @HoustonDynamo)pic.twitter.com/3Z3Qd2LSOl

— Bleacher Report NBA (@BR_NBA) July 18, 2019


«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να είμαι μεταξύ των ιδιοκτητών της Houston Dynamo και της Houston Dash. Είμαι υπερήφανος που συμμετέχω σε ένα σωματείο με μια τεράστια Ιστορία και ένα θαυμάσιο μέλλον», είχε πει ο Χάρντεν, ο οποίος ίσως μ’ αυτή την κίνηση να κοιτάει στο… μέλλον, όταν θα σταματήσει το μπάσκετ.

«Το Χιούστον είναι το σπίτι μου τώρα. Και το βλέπω αυτό ως έναν τρόπο να επενδύσω στην πόλη μου και ταυτόχρονα, να επεκτείνω τα εμπορικά μου συμφέροντα. Το ποδόσφαιρο γενικά, και ειδικά το MLS, έχουν μεγάλη ανάπτυξη στη χώρα. Ήμουν οπαδός αυτού του παιχνιδιού πολλά χρόνια. Και ξέρω ότι το Χιούστον έχει μια τεράστια βάση από τους οπαδούς του ποδοσφαίρου», τόνισε ακόμα…

All eyes on the @HoustonDynamo shooters as they look to join @JHarden13 and his teammates and create another sharp shooting offense in H-Town! pic.twitter.com/IBtmLWAtaw

Texas Soccer Live (@TexasSoccerLive) February 29, 2020

James Harden on Giannis antetokounmpo:

“None of them can mess with me”

“I average more points & assists”

“I wish I could be 7 feet & Just dunk… that requires no skill.”

Lmaooooooooooooooooooo pic.twitter.com/jtBb0pZTUt

— Jonathan Liddell (@JonJonLiddell) February 28, 2020

James Harden escalates All-Star feud with Giannis Antetokounmpo https://t.co/HZFXdTkwfY pic.twitter.com/VDYroqaoPf

New York Post (@nypost) February 28, 2020

Πηγή: Άναψε… ξανά η «κόντρα» Αντετοκούνμπο – Χάρντεν: «Παρέμβαση» από τον Ρικ Πιτίνο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri