Ανανέωσε με την Μπενφίκα μέχρι το 2023 ο Σάμαρης – «Παραμένω στο σπίτι μου» (video)

Κάτοικος Λισσαβώνας θα είναι, τελικά, μέχρι το 2023 ο Ανδρέας Σάμαρης, που ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα. Ο 29χρονος διεθνής μέσος, παρά τη δύσκολη χρονιά που είχε στους «αετούς», συμφώνησε να παραμείνει στην Πορτογαλία και την επόμενη τετραετία και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του. Με τον κόσμο του συλλόγου να ασκεί πίεση στην διοίκηση της ομάδας της Λισσαβώνας, ώστε να κρατήσει τον διεθνή έλληνα μέσα. Πωλείται ο Βλαχοδήμος…

«Θα παραμείνω άλλα τέσσερα χρόνια στο σπίτι μου. Από τότε που βρίσκομαι εδώ δεν έχασα ποτέ τη

χαρά μου και να πηγαίνω καθημερινά στις προπονήσεις, κάτι που είναι ανεκτίμητο. Επιθυμία μου ήταν να μείνω στην Μπενφίκα, ήταν εύκολη απόφαση και αυτό περίμενα μέχρι να έρθουμε σε συμφωνία. Είμαστε όλοι χαρούμενοι», τόνισε ο διεθνής άσος και συμπλήρωσε:

«Έπαιζα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα (Ολυμπιακός) και ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Πορτογαλίας, όπου συνεχίζω να κερδίζω τίτλους. Ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία και θα συνεχίσω σε αυτή την κατεύθυνση, κάνοντας τους οπαδούς μας χαρούμενους».

Να αναφέρουμε πως τους τελευταίους μήνες η επέκταση του συμβολαίου του Ανδρέα Σάμαρη με τους «αετούς» είχε εξελιχθεί σε σίριαλ. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν εκφράσει η Γαλατάσαραϊ και η Νιουκάστλ.

Τις τελευταίες ημέρες οι φίλοι της Μπενφίκα έδειχναν με κάθε τρόπο που ήθελαν να παραμείνει στην ομάδα τους ο Ανδρέας Σάμαρης. Στα social media οι φίλοι των «αετών» με το hastag «RenovaSamaris» έκαναν… χαμό, ώστε να επεκταθεί το συμβόλαιο του διεθνή μέσου, όπως και τελικά έγινε.

Ο 26χρονος μέσος «τρέλανε» τους φίλους της ομάδας και στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ρίο Άβε για το πρωτάθλημα, καθώς έδειξε το σήμα της ομάδας στον Φάμπιο Κοεντράο (παλιό παίκτη της Σπόρτινγκ).

Crack #RenovaSamaris @asamaris22 #benfica pic.twitter.com/DlyJJwgdJx

— ⚪️ L’Imperatore

Keywords
Τυχαία Θέματα