Ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy Note 8 (video)

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το νέο Galaxy Note 8 με το S Pen και την καλύτερη μέχρι τώρα κάμερα smartphone της Samsung, dual 12 Megapixel.

To νέο Galaxy Note 8 διαθέτει κομψό σχεδιασμό χάρη, οθόνη

Gorilla Glass 5 και αλουμίνιο σειράς 7000, είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, ενώ έχει λάβει πιστοποίηση IP68 για την ανθεκτικότητά του.

Είναι «εξοπλισμένο» με οθόνη κυρτών άκρων 6.3″ QHD+ sAMOLED, τη λεγόμενη οθόνη «χωρίς όρια», που προσφέρει βέλτιστη εμπειρία προβολής, ενώ είναι εξοπλισμένο με το προηγμένο SPen, με ακόμη πιο λεπτή άκρη και μεγαλύτερη ευαισθησία πίεσης.

Το SPen επιτρέπει να κρατούνται σημειώσεις έως 100 σελίδες ακόμη και με σβηστή οθόνη, είναι ελαφρύ και δεν χρειάζεται φόρτιση.

Η νέα κάμερα διπλού φακού – 12MP του Note8 έγινε ακόμα πιο έξυπνη με διπλό OIS και ευρύ διάφραγμα, ώστε να καταγράφει καθαρές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Επιπλέον, η συσκευή προσφέρει τη δυνατότητα για ξεκλείδωμα μέσω αναγνώρισης της ίριδας του χρήστη, για ενισχυμένη ασφάλεια.

Επίσης διαθέτει μνήμη RAM στα 6GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64GB.

Το Galaxy Note 8 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τα μέσα Σεπτεμβρίου στα χρώματα Midnight Black και Maple Gold και με τιμή 1029 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα