Ανακοίνωσε τον σουηδό στόπερ Μίκαελ Ντίρεσταμ η Ξάνθη – Ο Μάνος δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα

Kεντρικό αμυντικό αναζητούσε η Ξάνθη και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Μίκαελ Ντίρεσταμ. Πρόκειται για σουηδό ποδοσφαιριστή, γεννημένο στις 10 Δεκεμβρίου 1991, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κάλμαρ.

Έχει ύψος 1.85 και παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Γκέτεμποργκ, Άλεσουντ, Ναϊμέγκεν, με τελευταία ομάδα την Κάλμαρ. Μέσα στο 2018 έπαιξε σε 17 παιχνίδια, ενώ έχει χριστεί διεθνής 6 φορές με την Κ21.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης: «Η Xanthi FC ανακοινώνει

την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Mikael Bertil Dyrestam».

Ο Κώστας Φλίσκας λόγω προσωπικού προβλήματος απέχει από τις υποχρεώσεις της Ξάνθης και ως εκ τούτου οι Θρακιώτες ήταν υποχρεωμένοι να κινηθούν για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό.

Mikael Dyrestam lämnar Kalmar FF för Grekland https://t.co/IuWwbYY4YW

— Sportbladet (@sportbladet) 16 Ιανουαρίου 2019

****
Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί το επόμενο εξάμηνο ο Δημήτρης Μάνος. Ο 24χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού, παραχωρήθηκε υπό την μορφή του δανεισμού, καθώς με την άφιξη του Σολδάνο, την αγωνιστική επιστροφή του Χασάν και την πάντα ισχυρή παρουσία του Γκερέρο, δεν θα είχε ευκαιρίες να αγωνιστεί.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, μέσω δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με τον επιθετικό Δημήτρη Μάνο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ στη Football League με 27 goal και έχει αγωνιστεί εκτός από τον Ολυμπιακό, με τις ομάδες του ΟΦΗ, της Βέροιας και του Εργοτέλη. Το βράδυ θα είναι στην πόλη μας και θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας μας».

Παρελθόν ο Αντρονικ, διάψευση για Μπλάζιτς

Συνεχίζονται οι «εκκαθαρίσεις» στο έμψυχο δυναμικό της Λαμίας, με τον Νταβίντ Αντρονικ να γίνεται ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που αποδεσμεύεται τις τελευταίες ημέρες, μετά τους Οσμάν, Πινιώτη και Μπούντνικ. Ο μολδαβός μέσος είχε ενταχθεί στην ομάδα της Φθιώτιδας τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί, έχοντας μόνο τρεις συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ φέτος δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Στον αντίποδα, η ΠΑΕ Λαμία με ανακοίνωσή της διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία επίκειται λύση της συνεργασίας με τον Μάρκο Μπλάζιτς, τονίζοντας ότι ο Σέρβος θα παραμείνει στην ομάδα ως το 2020, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του.

Κίνδυνος τιμωρίας έδρας για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Με αποκλεισμό της έδρας τους απειλούνται ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, που θα απολογηθούν την Παρασκευή (18/1) στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη αντίστοιχα. Και οι δύο ΠΑΕ κατηγορούνται -μεταξύ άλλων- για άναμμα καπνογόνων και, επειδή είναι υπότροπες εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με διεξαγωγή αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Σε απολογία κλήθηκαν επίσης οι ΠΑΕ Ολυμπιακός (για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό), Παναιτωλικός (για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι) και ΠΑΣ Γιάννινα (για το ματς με την ΑΕΚ).

Πηγή: sport24.gr/sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα