Ανακοίνωσε και Χίλιεμαρκ ο Παναθηναϊκός – Τέλος ο Στιλ (εικόνες)

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Αντονί Μουνιέ, ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε επίσημα και την απόκτηση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Ο σουηδός διεθνής μέσος, πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στο «τριφύλλι».

Ο 26χρονος άσος αποτελεί την 12η μεταγραφή των «πρασίνων»

και αναμένεται να πάρει άμεσα φανέλα βασικού.

Το συμβόλαιό του είναι μονοετούς διάρκειας, καθώς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τζένοα, με τη διοίκηση να καλύπτει τις 300.000 ευρώ από το συμβόλαιό του (850.000 ευρώ), ενώ παράλληλα ο αθηναϊκός σύλλογος διατηρεί και την οψιόν απόκτησής του το προσεχές καλοκαίρι, εφόσον καταβάλλει στους Ιταλούς 2.5 εκ. ευρώ.

Τέλος ο Στιλ

Σε διαφορετικούς δρόμους βαδίζουν από σήμερα ο Παναθηναϊκός και ο Λουκ Στιλ, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους. Ο άγγλος τερματοφύλακας, που κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στη Μίλγουολ, είχε πρωτοφορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» το 2014 κι έκτοτε κατέγραψε 98 εμφανίσεις.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λουκ Στιλ. Ο Λουκ ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2014 και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας στις 24 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς. Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε συνολικά 98 φορές με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις. Υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία και θετική παρουσία για όλους μέσα στην ομάδα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα