Αναγνώρισε τα ρούχα της γιαγιάς του ο εγγονός 83χρονης στη Σητεία – Σίγουρες απαντήσεις από το τεστ DNA

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα ήρθε το πρωί της Κυριακής στα Πιλαλήματα Σητείας ένας αγρότης που μετέβαινε στο θερμοκήπιό του σε πεδινή περιοχή.

Ξαφνικά, έχασε τον σκύλο του και άρχισε να ψάχνει για να τον βρει μέχρι που τον εντόπισε να στέκεται πάνω από την σορό μίας ηλικιωμένης γυναίκας που βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και τα άκρα και το κεφάλι της είχαν αποκολληθεί πιθανόν από άγρια ζώα.

Σε κατάσταση σοκ, ο αγρότης κάλεσε τις Αρχές και σύντομα στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Αστυνομίας και ιατροδικαστής. Η σορός

φαινόταν να βρισκόταν σε αποσύνθεση τουλάχιστον δύο μήνες, ενώ το κεφάλι της εντοπίστηκε πιο μακριά.

Καθώς στις 24 Ιανουαρίου εξαφανίστηκε η 83χρονη Ειρήνη Ρουσάκη η οποία έπασχε από άνοια και χάθηκε στην περιοχή, κλήθηκε ο εγγονός της οποίος αναγνώρισε πως τα ρούχα ήταν δικά της.

Ωστόσο, οι Αρχές για σίγουρα αποτελέσματα θα αναμένουν το τεστ DNA, ενώ την Δευτέρα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ηράκλειο από την ιατροδικαστή Κατερίνα Κανάκη.

Η άτυχη γυναίκα είχε επιβαρυμένη υγεία και βηματοδότη, ενώ συνήθιζε να φεύγει από το σπίτι της με τον σκύλο της, ο οποίος βρέθηκε έξω από το σπίτι της, σαν να την περίμενε να επιστρέψει.

Στην περιοχή όλο αυτόν τον καιρό είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση και έρευνα από τις Αρχές δίχως ωστόσο να μπορέσουν να την εντοπίσουν.

Οι Αρχές εικάζουν πως η άτυχη ηλικιωμένη έχασε την ζωή της από παθολογικά αίτια και στη συνέχεια η σορός της δέχτηκε την επίθεση των άγριων ζώων, ωστόσο περισσότερο φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να δώσει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναγνώρισε, 83χρονης, Σητεία – Σίγουρες, DNA,anagnorise, 83chronis, siteia – sigoures, DNA