«Αν η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρή θα συζητήσουμε και θα πράξουμε αναλόγως» τονίζει ο Μεϊμαράκης (video)

Στις επερχόμενες ευρωεκλογές και τα πιθανά αποτελέσματα που ενδεχομένως πυροδοτήσουν πολιτικές αλλαγές, αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Όπως συγκεκριμένα είπε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, «έχει παγιωθεί η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας, την οποία ενδιαφέρει ο ίδιος ο πολιτικός λόγος, για να πείσει τους αναποφάσιστους», ενώ εκτίμησε πως «τον ΣΥΡΙΖΑ τον ενδιαφέρει

να συσπειρώσει αυτούς που τον είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές».

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις την πιθανή διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής, υπογράμμισε πως μάχεται πιστεύοντας ότι «είναι ώρα πολιτικής αλλαγής, την ώρα της μάχης όμως δεν μπορείς να κάνει προβλέψεις».

Τόνισε πάντως πως, «όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά, θα πυροδοτήσει μεγάλες πολιτικές αλλαγές. Αν οι πολίτες μιλήσουν και δώσουν μεγάλη διαφορά, τότε η κυβέρνηση δεν στέκει», υπογράμμισε.

Σχολιάζοντας τέλος το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι μπροστά στα αποτελέσματα και αν αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε πως «θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα, σε περίπτωση μικρής διαφοράς και θα πράξουμε αναλόγως».

Keywords
Τυχαία Θέματα