Αλλάζουν τα δεδομένα στην απαγωγή Λεμπιδάκη – Τι ζητούν οι απαγωγείς από την οικογένεια

Οι απαγωγείς του επιχειρηματία επικοινώνησαν για ακόμη μία φορά με την οικογένειά τουΟι απαγωγείς με νέο μήνυμα που έστειλαν έριξαν κι άλλο τις απαιτήσεις τουςΗ αντίδραση της οικογένειαςΤο χρονικό της απαγωγής

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση απαγωγής του κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, σχεδόν εφτά μήνες μετά την απαγωγή του.

Οι απαγωγείς του επιχειρηματία επικοινώνησαν για ακόμη μία φορά με την οικογένειά του και έκαναν μία νέα πρόταξη που ίσως αλλάξει τα τωρινά δεδομένα.

Σύμφωνα με το Cretalive,

οι απαγωγείς με νέο μήνυμα που έστειλαν στην οικογένεια του επιχειρηματία έριξαν κι άλλο τις απαιτήσεις τους, από τα 30.000.000 ευρώ στα 18.000.000, δείγμα πως και οι ίδιοι κατανοούν πως είναι αδύνατο πλέον να πάρουν τα χρήματα που απαιτούσαν.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει πως και οι ίδιοι οι απαγωγείς, μετά από σχεδόν επτά μήνες, πείθονται πως η οικογένεια δεν μπορεί να συγκεντρώσει το ποσό που είχαν αρχικά ζητήσει.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχαν ζητήσει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον Λεμπιδάκη. Στη συνέχεια «έπεσαν» στα 30 εκατ. και πλέον φέρονται να ζητούν 18 εκατ. ευρώ.

Αντιδράσεις από την πλευρά της οικογένειας δεν υπάρχουν ακόμη, ωστόσο είναι σίγουρο πως η εξέλιξη αυτή φέρνει πιο κοντά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, από μια ομηρία που σε λίγες ημέρες μπαίνει στον 7ο μήνα της.

Το χρονικό της απαγωγής

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου, το αυτοκίνητό του Μιχάλη Λεμπιδάκη βρέθηκε από την αστυνομία τρακαρισμένο και εγκαταλελειμμένο με τις πόρτες ορθάνοιχτες, στον δρόμο που οδηγεί από το Ηράκλειο προς τον οικισμό του Καλέσσα και σε μικρή σχετικά απόσταση από το σπίτι του.

Οι αστυνομικοί πήραν τηλέφωνο την οικογένειά του και διαπίστωσαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για το περιστατικό. Τότε σήμανε συναγερμός καθώς μέσα στο αυτοκίνητο είχε βρεθεί το κινητό τηλέφωνο το Μιχάλη Λεμπιδάκη και τα προσωπικά του αντικείμενα και έγγραφα.

Λίγο μετά, οι Αρχές ενημερώνονται ότι η Πυροσβεστική κλήθηκε για πυρκαγιά σε δύο αυτοκίνητα κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Ήταν ένα BMW και ένα αγροτικό, που είχαν παραδώσει οι απαγωγείς στις φλόγες για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και όπως φάνηκε στη συνέχεια τα είχαν χρησιμοποιήσει για την ενέδρα σε βάρος του επιχειρηματία.
Μετά από μία ασυνήθιστα μεγάλη απουσία οι απαγωγείς επικοινωνούν επιτέλους με την οικογένεια εκφράζοντας τις απαιτήσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα