Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα στη Ρόμα – Ο Μόντσι τσακώθηκε με φιλάθλους και πάει… Άρσεναλ

Άμεσες είναι οι αλλαγές στη Ρόμα μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο στο Champions League, αγώνα για τον οποίο οι «τζιαλορόσι» φωνάζουν για τη χρήση του… VAR. Ο Μόντσι, γνωστός τεχνικός διευθυντής, τον οποίο πήρε η Ρόμα από τη Σεβίλλη, ώστε να έρθουν μαζί τους ευρωπαϊκές επιτυχίες, τσακώθηκε με φιλάθλους στο αεροδρόμιο και πάει… Άρσεναλ. Τον δρόμο για την «αιώνια» πόλη έχει πάει ο Κλαούντιο Ρανιέρι για να πάρει τη θέση του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, τον οποίο ευχαρίστησε

ο Κώστας Μανωλάς.

Η Άρσεναλ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Μόντσι, ο οποίος αποτελεί επίσημα παρελθόν για την Ρόμα, μετά από ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας την Παρασκευή (8/3). Η ομάδα του Λονδίνου έκανε πρόταση συνεργασίας στον Ραμόν Ροντρίγκες Βερντέχο, γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα ως Μόντσι, ο οποίος τον Απρίλιο του 2017 άφησε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ισπανικής ομάδας, μετά από 17 χρόνια, για ν’ αναλάβει το ίδιο πόστο στη Ρόμα.

L’#ASRoma e Monchi raggiungono un accordo per risolvere consensualmente il proprio rapporto lavorativo.

Il dirigente: “Ringrazio il Presidente, il management, lo staff, i giocatori e i tifosi per il loro sostegno. Auguro alla Roma i migliori successi”

➡️ https://t.co/li8TiUsscL pic.twitter.com/40TfHbtsPj

— AS Roma (@OfficialASRoma) 8 Μαρτίου 2019

Ο Μόντσι ήταν ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του συλλόγου της Ανδαουλουσίας, καθώς με τις αποφάσεις του έχτισε την ομάδα, η οποία έφθασε στην κατάκτηση πέντε Europa League (2006, 2007, 2014, 2015, 2016), ενός Super Cup Ευρώπης και δύο κυπέλλων Ισπανίας.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Μόντσι συμφώνησε με την Αρσεναλ, μετά τον αποκλεισμό της Ρόμα από την Πόρτο στο champions league και το επεισόδιο που είχε με οπαδούς των «τζιαλορόσι». Ο Μόντσι θεωρείται ένας από τους καλύτερους παράγοντες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με ειδικότητα στον εντοπισμό νέων παικτών και την εξέλιξη τους σε μεγάλα αστέρια της μπάλας.

Μανωλάς στο instragram: Ευχαριστώ για όλα…

Το δικό του «αντίο» μέσω Instagram έδωσε ο Κώστας Μανωλάς στον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, που απολύθηκε από την Ρόμα. «Ευχαριστώ για όλα αφεντικό», έγραψε στο Instagram ο έλληνας αμυντικός, που από αναμένεται έχει προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι, πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας.

#ASRoma defender Kostas Manolas pays tribute to Eusebio Di Francesco on Instagram.

“Thanks for everything boss!” pic.twitter.com/F3fkBg0vSF

— AS Roma English (@ASRomaEN) 7 Μαρτίου 2019

Στη Ρώμη ο Ρανιέρι, πιάνει δουλειά αμέσως στην Ρόμα

Στην Ρώμη αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής (8/3) ο Κλαούντιο Ρανιέρι, προκειμένου να υπογράψει με την Ρόμα και να ξεκινήσει δουλειά με τους «τζαλορόσι» το απόγευμα κάνοντας την πρώτη του προπόνηση.

Francesco Totti played a big role in Ranieri returning. He wanted him. Totti & Ranieri had a long conversation over the phone yesterday. This is one of his first big decisions as a director. Daniele De Rossi also gave his approval on the decision to bring in Ranieri (Gazzetta) pic.twitter.com/0qISUQkwrx

— CalcioASRoma (@CalcioASRoma) 8 Μαρτίου 2019

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο από το απόγευμα της Πέμπτης (7/3) δεν είναι προπονητής του συλλόγου της Ρώμης. «Η Ρόμα ευχαριστεί τον προπονητή για την εργασία του στον πάγκο των «τζαλορόσι» και του εύχεται το καλύτερο για το μέλλον», ανέφερε στην ανακοίνωση της η ιταλική ομάδα. Το «διαζύγιο»… φαινόταν αμέςσως μετά τον αγώνα με την Πόρτο, όταν ο Εουσέμπιο Ντε Φραντσκέκο δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου.

L’#ASRoma comunica che da oggi Eusebio Di Francesco non è più il responsabile tecnico del Club.

La Società ringrazia l’allenatore per il lavoro svolto sulla panchina giallorossa e gli augura il meglio per il futuro. https://t.co/WX5DQNd0Sw pic.twitter.com/L5iXqw8Cv9

— AS Roma (@OfficialASRoma) 7 Μαρτίου 2019

L’#ASRoma comunica che da oggi Eusebio Di Francesco non è più il responsabile tecnico del Club.

La Società ringrazia l’allenatore per il lavoro svolto sulla panchina giallorossa e gli augura il meglio per il futuro. https://t.co/WX5DQNd0Sw pic.twitter.com/L5iXqw8Cv9

— AS Roma (@OfficialASRoma) 7 Μαρτίου 2019

Χαμός μετά τον αποκλεισμό της Ρόμα ανάμεσα σε Μόντσι και οπαδούς

Όπως είπαμε, έντονο διάλογο ανάμεσα σε μερίδα οπαδών της Ρόμα και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μόντσι είχαμε στο αεροδρόμιο του Οπόρτο στο βράδυ της Τετάρτης (6/3)

Οι φίλαθλοι των «τζιαλορόσι» ήταν έξαλλοι, μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο για τους «16» του Champions League και πολλοί άνοιξαν διάλογο με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Συγκεκριμένα, ο Μόντσι ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός απέναντι στους οπαδούς της Ρόμα. «Πρέπει να φύγετε όλοι, έχετε καταστρέψει την ομάδα» τόνισε ένας οπαδός με την απάντηση του Μόντσι να είναι ιδιαίτερα ειρωνική: «Είστε καλύτεροι; Σε έξι μήνες θα σας προσλάβω έναν προς έναν». Ευτυχώς η κατάσταση δεν ξέφυγε. Ο Μόντσι λίγες ώρες μετά ζήτησε, μάλιστα, συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

A Roma tira aria pesante: lite tra Monchi e i tifosi al rientro da Oporto: “Hai distrutto la squadra” https://t.co/TMPaaPySBH pic.twitter.com/6ezRinntuT

— sscalcionapoli1926 (@sscalcionapoli1) 7 Μαρτίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα