Άλλα πριν τις εκλογές, άλλα «έξω» κι άλλα «μέσα» από τον Βαρβιτσιώτη

Από τα συλλαλητήρια κατά της «προδοτικής», «κατάπτυστης», αυτής που «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξε με τις συντάξεις», Συμφωνίας των Πρεσπών, στο «η Ελλάδα στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι απαραίτητη η πλήρης τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών» και από εκεί στο «η θέση μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών παραμένει πως είναι μια συμφωνία με ελαττώματα που υπέγραψε η προηγούμενη Κυβέρνηση και δεσμεύει τη χώρα

μας».

Περί Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο λόγος, ο οποίος στο Συνέδριο του Economist (17/7) είχε τονίσει πως «η Συμφωνία των Πρεσπών έχει επιλύσει πολιτικά ζητήματα».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αν και συμμετείχε στο συλλαλητήριο της Αθήνας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, πριν λίγες μέρες έστειλε επιστολή στον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας, Μπουγιάρ Οσμάνι, στην οποία έλεγε μεταξύ άλλων πως «η Ελλάδα στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι είναι απαραίτητη η πλήρης τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Μετά τον ντόρο που δημιούργησε αυτή η… ολυμπιακή κυβίστηση ο αναπληρωτής υπουργός υποχρεώθηκε να βάλει τα πράγματα στη θέση του.

«Η θέση μας για την Συμφωνία των Πρεσπών παραμένει πως είναι μια συμφωνία με ελαττώματα που υπέγραψε η προηγούμενη Κυβέρνηση και δεσμεύει τη χώρα μας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Γι’ αυτούς που φαντάζονται κινήσεις μυστικής διπλωματίας, παραθέτω τις επιστολές. Η θέση μας για την Συμφωνία των Πρεσπών παραμένει πως είναι μια συμφωνία με ελαττώματα που υπέγραψε η προηγούμενη Κυβέρνηση και δεσμεύει τη χώρα μας. pic.twitter.com/fmSAtIjezS

— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) August 29, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα