Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Κάηκε η Ελλάδα, κάηκε η ηθική μας, απανθρακώθηκε η ψυχή μας

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θλιμμένη κι απογοητευμένη με τον άδικο χαμών τόσων ανθρώπων από τις φονικές πυρκαγιές έγραψε δύο λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Δικοί μας άνθρωποι, δικοί μας συνάνθρωποι, νύχτα αγωνίας, οργής και φόβου. Κάηκε η Ελλάδα, κάηκε η ηθική μας, απανθρακώθηκε η ψυχή μας. Τι σημασία έχουν οι παραιτήσεις (αν γίνουν). Τι σημασία έχουν οι ίδιες εικόνες

που βλέπουμε κάθε χρόνο…(θα τις ξεχάσουμε).Σημασία έχει να αλλάξουμε Εμείς -ξέρετε… τα τσιγάρα ,τα BBQ, οι οξυγονοκολλήσεις ,τα χόρτα που αφήνουμε . Όλα αυτά τα φοβερά αμαρτήματα σε μια κοινωνία που αυτοπυρπολείται σε όλα.

Απανθρακώθηκε το μυαλό μας και η ηθική .Αυτή την ευλογημένη χώρα την αφήσαμε απροστάτευτη από όλους … κατοίκους και ξένους.Τι κι αν φωνάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι πυροσβέστες για έλλειψη μέτρων -εφοδίων – υλικών και ανθρώπων εκπαιδευμένων τι κι αν φωνάζουν ότι όλα είναι «ανύπαρκτα».

Η όμορφη Ελλάδα όμορφα καίγεται και πνίγεται…Δεν χρειαζόμαστε κύριοι καμία κροκοδείλια δήλωση Μας αφήνει αδιάφορους. Πράξεις θέλουμε που να μιλούν …Αχ Ελλάδα μου δεν χρειάζεται πόλεμος τον δημιουργούμε μόνοι μας .Χώρα μου αγαπημένη, συνάνθρωποι μου συγγνώμη …συλλυπητήρια . Ο καθένας ας σκεφτεί και ας πράξει . ///—photo @abbi.aaa».

Keywords
Τυχαία Θέματα