Ακόμα μία γυναίκα κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

Η 35χρονη Ρέιτσελ Κρουκς από το Οχάιο, η οποία πολιτεύεται με τους Δημοκρατικούς, κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση, καταγγέλλοντας πως το 2006 τη στρίμωξε στο Trump Tower, και τη φίλησε στο στόμα.

Η νέα αυτή κατηγορία προς τον αμερικανό πρόεδρο έρχεται πριν ακόμα κοπάσει το η θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη πως ένας δικηγόρος του Τραμπ, κατέβαλε το 2016 130.000 δολάρια σε μια πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της μαζί του.

Δείτε επίσης: Νέο σκάνδαλο για Τραμπ: Δικηγόρος του πλήρωσε τη σιωπή πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών

Δείτε επίσης: Ο δικηγόρος του Τραμπ παραδέχεται ότι έδωσε χρήματα σε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Η Κρουκς ισχυρίζεται, πως κατά το περιστατικό αυτό, το οποίο όπως αναφέρει διήρκεσε σχεδόν δύο λεπτά, ο Τραμπ της έπιασε πρώτα το χέρι, στη συνέχεια τη φιλήσει με τη βία στο μάγουλο και μετά στα χείλη.

«Άρχισε να με φιλάει στο ένα μάγουλο, μετά στο άλλο. Μου μιλούσε την ώρα που με φιλούσε ρωτώντας από που ήμουν ή αν ήθελα να είμαι μοντέλο. Δεν μου άφηνε το χέρι, και στη συνέχεια άρχισε να με φιλάει στα χείλη».

Η συνάντησή τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Washington Post, έγινε κοντά στο ασανσέρ του 24ου ορόφου του Trump Tower, έξω από τα γραφεία της εταιρείας επενδύσεων όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο.

O αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να διαψεύσει τις κατηγορίες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter τονίζοντας πως όσα υποστηρίζει η Κρουκς δεν ισχύουν, ότι δεν την έχει γνωρίσει ποτέ και άφησε να εννοηθεί πως οι ιστορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης προς το πρόσωπό του είναι στημένες.

A woman I don’t know and, to the best of my knowledge, never met, is on the FRONT PAGE of the Fake News Washington Post saying I kissed her (for two minutes yet) in the lobby of Trump Tower 12 years ago. Never happened! Who would do this in a public space with live security……

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 20 Φεβρουαρίου 2018

«Μια γυναίκα που δεν γνώριζα και δεν έχω γνωρίζω ποτέ, είναι στην πρώτη σελίδα της Fake News «Washington Post» λέγοντας ότι τη φίλησα στον Πύργο Tραμπ πριν από 12 χρόνια. Δεν συνέβη ποτέ! Ποιος θα το έκανε σε δημόσιο χώρο με τέτοια ασφάλεια …», επισημαίνει ο Τραμπ και προσθέτει:

….cameras running. Another False Accusation. Why doesn’t @washingtonpost report the story of the women taking money to make up stories about me? One had her home mortgage paid off. Only @FoxNews so reported…doesn’t fit the Mainstream Media narrative.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 20 Φεβρουαρίου 2018

«Μια άλλη ψευδή κατηγορία. Γιατί η Washington Post δεν αναφέρει την ιστορία των γυναικών που παίρνουν χρήματα για να φτιάξουν ιστορίες για μένα;».

H Kρουκς είναι η 19η γυναίκα που κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση.

Φωτογραφίες: twitter/@Vote4USA2018, @GinaLuciana

Keywords
Τυχαία Θέματα